FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Α.Ε. Πηνείας 3-0: Εύστοχος στο β΄ μέρος

Ημερομηνία: 19-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών με τρία γκολ από το 60΄ και μετά, πήρε άλλο ένα τρίποντο και διατηρήθηκε στην κορυφή της Α1 μαζί με Ενιπέα και Ολυμπιακό Σαβαλίων.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι πίεσε αλλά δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε με τους  Μπουτσικάκη, Κωνσταντόπουλο, που είτε αστόχησαν είτε νικήθηκαν από τον Πολυζωγόπουλο. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 66′ ο Αναμουρλίδης με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 74′ ο Παναγόπουλος με υπέροχο σουτ σημείωσε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90′ με κεφαλιά ο Πάρης Κωνσταντόπουλος, ύστερα από κόρνερ του Χαραλαμπόπουλου.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Κολόκας, Ηλιόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κουτσογιαννάκης Α.(60′ Παναγόπουλος), Ζαπάντης(54′ Λιαμπότης), Μπουτσικάκης(57′ Χαραλαμπόπουλος), Κουτσογιαννάκης Π.(51΄ Δημάκης)

Πηνεία: Πολυζωγόπουλος, Αργυρόπουλος, Μπουντουβής, Κότσαλης (70′ Χριστόπουλος Κ.), Βλασόπουλος, Παρασκευόπουλος, Χριστόπουλος Α. Χριστακόπουλος, Κουτσόπουλος(73′ Γεωργακόπουλος), Ρούνης, Λιακόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος