FOLLOW US: facebook twitter

Ξεμπλοκάρει το Leader!: Στο επόμενο 10ήμερο η ΑΝΟΛ θα προχωρήσει στην προδημοσίευση της πρόσκλησης για τις ιδιωτικές επενδύσεις

Ημερομηνία: 07-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Mε μόλις δύο προσκλήσεις να έχουν δημοσιευτεί για τις ιδιωτικές επενδύσεις, το Leader/CLLD αρχίζει από σήμερα και σταδιακά να ξεμπλοκάρει. Εγκλωβισμένο σε ένα πολυδαίδαλο κανονιστικό πλαίσιο, ανάμεσα σε πολλούς φορείς εφαρμογής, και με τροποποιητικές πράξεις που ήρθαν να φέρουν νέες αλλαγές, ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα του ΠΑΑ 2014-2020, δεν έχει ακόμη αρχίσει να υλοποιείται.

Σε ότι αφορά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο προσεχές χρονικό διάστημα οι αναπτυξιακές εταιρείες της Ηλείας, της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας αναμένεται να δημοσιοποιήσουν τις προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα ιδιωτικά έργα στα Leader. Όπως εκτιμούν οι υπεύθυνοι των αναπτυξιακών, η προσέλευση για την υποβολή προτάσεων θα είναι μεγάλη σε μια περιφέρεια κατ’ εξοχήν αγροτική και τουριστική. Η Αναπτυξιακή Ολυμπίας ΑΕ που έχει αναλάβει την υλοποίηση και διαχείριση του προγράμματος στον νομό, θα εστιάσει τις δράσεις του στην αγροδιατροφή και τη σύνδεσή της με τον τουρισμό.

Η ΑΝΟΛ αναμένεται στο επόμενο δεκαήμερο να προχωρήσει στην προδημοσίευση της προκήρυξης, προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος