FOLLOW US: facebook twitter

Ξεκινούν οι εργασίες στο αποχετευτικό δίκτυο Γαστούνης

Ημερομηνία: 30-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Υπεγράφη χθες η σύμβαση του έργου «Κατασκευή Αγωγού Μεταφοράς Ακαθάρτων  στα τμήματα ασυνέχειας, διασταυρώσεις του ΚΑΑ Βαρθολομιού – Γαστούνης  με το δίκτυο των αποστραγγιστικών – αποχετευτικών τάφρων και ελέγχου της υφιστάμενης κατάστασης του κατασκευασμένου ΚΑΑ». Το έργο είναι προϋπολογισμού 300.528,96€ και χρηματοδοτείται από την ΣΑΕΠ 001.

Σκοπός του έργου είναι να αποκατασταθούν κακοτεχνίες και ασυνέχειες που έχουν εντοπισθεί στη σχετική μελέτη καθώς και βλάβες που έχουν εντοπισθεί στο αποχετευτικό δίκτυο. Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή ή ανακατασκευή  των αντίστοιχων τμημάτων αγωγών και φρεατίων επίσκεψης, καθώς και παρεμβάσεις σε θέσεις που η όδευση του ΚΑΑ τέμνει τα δίκτυα άρδευσης και αποστράγγισης, ώστε να εξασφαλισθεί η συνέχεια του αγωγού.

Μετά την  υπογραφή της σύμβασης ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας δήλωσε ότι «στις αμέσως επόμενες ημέρες, σε συνεργασία με τον Δήμο Πηνειού, θα προχωρήσουμε στην εγκατάσταση του εργολάβου, προκειμένου να αρχίσουν άμεσα οι εργασίες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος