FOLLOW US: facebook twitter

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης στο λόφο Αγ. Αικατερίνης Λάλα

Ημερομηνία: 20-03-2022 | Συντάκτης:

Σε εξέλιξη βρίσκονται στο Λάλα, οι εργασίες διαμόρφωσης και αποκατάστασης του καμένου τοπίου από τις φωτιές του περσινού Αυγούστου στο λόφο της Αγίας Αικατερίνης που περιλαμβάνουν εργασίες καθαρισμού από μηχανήματα έργου με την συμμετοχή εκπροσώπων της ενορίας ,της κοινότητας και του Δασαρχείου Λάλα.

Μάλιστα. αρκετοί κάτοικοι είχαν μεταβεί την πρώτη ημέρα έναρξης των εργασιών στο χώρο για να δουν από κοντά το έργο που γίνεται και πώς προετοιμάζουν τον χώρο για αναδάσωση. Στην συνέχεια θα τοποθετηθούν παγκάκια και θα κατασκευαστεί κιόσκι με την βοήθεια του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας ,του δασαρχείου Ηλείας αλλά και το φιλότιμο, την αγάπη και την ποικίλη προσφορά εθελοντών, του Πολιτιστικού συλλόγου Λάλα και ιδιωτών μαστόρων.

Η διαδικτυακή ομάδα Λάλα που αποτύπωσε με τον φωτογραφικό της φακό τις εργασίες, τονίζει ότι θα παρακολουθούν βήμα- βήμα τις όμορφες αυτές πρωτοβουλίες και την εξέλιξη των εργασιών, ενώ συγχαίρει όλους όσους εργάστηκαν την πρώτη μέρα, για να ξαναδώσουν ζωή στο τοπίο και συγκεκριμένα στο λόφο της Αγ. Αικατερίνης που αποτελεί ένα σημείο αναφορέας για τους Λαλαίους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος