FOLLOW US: facebook twitter

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Ωδείο Ολύμπιον

Ημερομηνία: 18-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές  στο μεγάλο ωδείο της πόλης μας, από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, ενώ τα μαθήματα σε όλα τα μουσικά όργανα ξεκινούν από Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Στο Ωδείο Ολύμπιον μπορεί να σπουδάσει κάποιος δίπλα σε έμπειρους και πολυβραβευμένους καθηγητές.

Το Πιάνο μπορεί να ξεκινήσει κανονικά από την ηλικία των 4 ετών, μέσα από ένα ευχάριστο παραμύθι, που όμως αποδεικνύεται καθοριστικό για το μέλλον του παιδιού, δίνοντας την ευχέρεια της εμπειρίας της μουσικής στην τρυφερή αυτή ηλικία που διαμορφώνει θαυμάσια την συγκέντρωση και ψυχοσύνθεσή του. Πετυχαίνετε  δε, σε πολύ μικρότερες ηλικίες από το συνηθισμένο, να κατακτούν οι μαθητές του μεγάλες τάξεις και επίπεδο, με όλα τα δώρα που προσφέρει η μουσική παιδεία σε αυτές τις μικρές καθοριστικές ηλικίες.

Στο Βιολί, στο Κλαρινέτο, στο Σαξόφωνο, στην Κιθάρα, στη Μονωδία στο Κλασσικό και Σύγχρονο Τραγούδι, στα Ανώτερα Θεωρητικά, στο Μπουζούκι, στην προετοιμασία για τις μουσικές σχολές-πανελλήνιες, δίνουν μια πληθώρα επιλογών ώστε να ανακαλύψει ο μαθητής κάθε ηλικίας, αλλά και ο ενήλικας το ταλέντο του. Οι εξετάσεις στο τέλος της σχολικής χρονιάς με  κορυφαίους καλλιτέχνες, φέρνουν σε επαφή τους μαθητές του με  μεγάλες μουσικές προσωπικότητες δίνοντας άλλους ορίζοντες,πιστοποιώντας το κύρος  την ποιότητα και αναγνωσιμότητα των σπουδών του ωδείου. Οι επιτυχίες του στα κρατικά πτυχία και διπλώματα άλλωστε αυτό αποδεικνύουν. Οι συναυλίες του δίνουν την αληθινή εμπειρία της σκηνής στους μαθητές του και αποτελούν ταυτόχρονα σπουδαία μαθήματα ζωής.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις από το γνωστό μας Ωδείο συνεχίζονται. Φέτος γιορτάζοντας τα 20 χρόνια από την ίδρυση της σχολής της  κιθάρας, δωρίζει μια κιθάρα σε κάθε νεοεγγραφέντα. Συνεχίζει βέβαια και εφέτος τα δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα σε όλα τα όργανα ώστε ο νέος ενδιαφερόμενος να μπορεί να  διαλέξει χωρίς δεσμεύσεις αυτό που του ταιριάζει καλύτερα.  Το Ωδείο Ολύμπιον βρίσκεται κοντά στον ΟΤΕ στην Τ. Καζάζη 24 στον Πύργο, τηλέφωνο επικοινωνίας 2621026858.

olympion 5

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα παίζουν μουσικά όργανα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος