FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Χατζησαρόγλου: «Μπορεί να μη διεξαχθεί η Γ΄ Εθνική»

Ημερομηνία: 10-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., Γιώργος Χατζησαρόγλου, μιλώντας στην τηλεόραση STAR Βορείου Ελλάδας αναφέρθηκε στη Γ΄ Εθνική, τις δύο μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα,. Ο κ. Χατζησαρόγλου υποστήριξε ότι η Γ΄ Εθνική  μπορεί να μη συνεχιστεί, ενώ τα τοπικά πρωταθλήματα είναι πιθανό να ξεκινήσουν στις 10 Φεβρουαρίου, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει άρση του lockdown στις 7 Ιανουαρίου.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, μεταξύ άλλων, είπε για τη Super League 2: «Πρέπει να ξεχάσουμε τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Πηγαίνουμε σίγουρα για μετά τις 7 Ιανουαρίου, ενώ γίνονται προσπάθειες να κάνουν οι ομάδες προπονήσεις».

Για τη Football League: «Να ξεχάσουμε και εκεί τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ».

Για τη Γ΄ Εθνική: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Εκεί μπορεί να έχουμε και αποφάσεις για μη διεξαγωγή. Υπάρχουν πολλές φωνές. Επειδή είναι πολύ δύσκολο να βγουν τα πρωταθλήματα και παρόλο που θα παίξουμε και σε θερμές μέρες θα αναγκαστούμε να πάμε σε τροποποίηση προκήρυξης. Έχουμε σκεφτεί και για πρωτάθλημα ενός γύρου».

Για τα τοπικά πρωταθλήματα: «Με τα σημερινά δεδομένα η 10η Φεβρουαρίου είναι μια πιθανή περίπτωση για να αρχίσουν τα τοπικά πρωταθλήματα, εφόσον ανοίξουν τα γήπεδα στις 7 Ιανουαρίου». Ο Γ. Χατζησαρόγλου ανέφερε για πιθανή έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων, αν όλα πάνε καλά, για τις 10 Φεβρουαρίου που είναι ημέρα Τετάρτη.

Για τις εκλογές της Ε.Π.Ο. τόνισε: «Η Εκτελεστική Επιτροπή θα αλλάξει πάλι την ημερομηνία και θα την ορίσει θεωρώ σίγουρα μετά τις 10 Ιανουαρίου, Φεβρουάριο, Μάρτιο το περισσότερο. Η υπάρχουσα διοίκηση είναι καλυμμένη με τη θητεία της, αλλά είναι αδύνατο να γίνουν οι εκλογές μέχρι και τα μέσα του Ιανουαρίου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος