FOLLOW US: facebook twitter

Χάθηκε στη… μετάδοση η ελληνική συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ημερομηνία: 28-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Υπόλογος ήδη δύο φορές έχει βρεθεί ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας, από την περασμένη Παρασκευή που ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο: μία με τη μη ζωντανή μετάδοση της καταπληκτικής εμφάνισης την Κυριακή, του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους που τον έστειλαν «καρφί» στον τελικό του αγωνίσματος και δεύτερη φορά με τη σημαντική νίκη του Παναγιώτη Γκιώνη στην πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο πινγκπονγκ, που επίσης δε μετέδωσε η ΕΡΤ.

Όπως είναι γνωστό η προετοιμασία για την κάλυψη του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος που είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι μια μακρά διαδικασία. Η συγκεκριμενοποίηση όμως των τελικών πακέτων τηλεοπτικών μεταδόσεων έπεται των αρχικών γενικών συμφωνιών και είναι δυναμική ακολουθώντας τις ελληνικές συμμετοχές ανά άθλημα και ζητώντας πρόσθετα αποκλειστικά κυκλώματα ώστε να μη χαθεί η προβολή καμίας προσπάθειας Έλληνα αθλητή.

Την ίδια ώρα βέβαια, η δημόσια τηλεόραση φροντίζει να μας κρατάει ενήμερους μέχρι κεραίας για τους εκπροσώπους μας σε συγκεκριμένο άθλημα, το… τένις, με τους αγώνες των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη να μεταδίδονται ζωντανά από τη «ναυαρχίδα» της ΕΡΤ, την ΕΡΤ1 και σε επανάληψη μαγνητοσκοπημένοι, για να τους εμπεδώσουμε καλύτερα.

Το Ραδιομέγαρο μάλιστα ενημέρωσε με ξεχωριστό Δελτίο Τύπου για την κάλυψη των δύο αθλητών, τροποποιώντας αναλόγως το πρόγραμμα της για να περιλάβει τους αγώνες, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει με κανέναν άλλο Έλληνα αθλητή, περιλαμβανομένων των Ολυμπιονικών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος