FOLLOW US: facebook twitter

Στην Ιατρική Αθηνών ο πρώτος των πρώτων!: Χαρούμενος και ικανοποιημένος ο Γιώργος Κατσαλάς από τον Πύργο μετά την ανακοίνωση των βάσεων

Ημερομηνία: 29-08-2020 | Συντάκτης:

Σπουδαστής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι πλέον ο αριστούχος Γιώργος Κατσαλάς, απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Πύργου, ο οποίος με 18.600 μόρια συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην Ηλεία κατά τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Όπως δήλωσε στην «Πρωινή», έκλεισε ένας κύκλος που είχε δυσκολίες την τελευταία χρονιά, ένεκα της πανδημία του κορονοϊού, και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία του.

«Με την ανακοίνωση των βάσεων ολοκληρώνεται οριστικά η πορεία μου στη μέση εκπαίδευση και αρχίζει μια νέα ενδιαφέρουσα ζωή γεμάτη εκπλήξεις και προκλήσεις. Τολμώ να πω πως η φετινή χρονιά εξετάσεων ίσως να αποτελεί τη δυσκολότερη αυτής της δεκαετίας εξαιτίας των αρνητικών συγκυριών που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ! Αισθάνομαι δικαίωση και χαρά διότι με προσωπικό αγώνα και κόπο πέτυχα αυτό που επιθυμούσα, δηλαδή την εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή. Θα ήθελα να εκφράσω ευχαριστίες στους γονείς μου που με βοήθησαν να παραμείνω προσηλωμένος στο στόχο μου καθώς και στους φροντιστές μου στο μάθημα της Έκθεσης και της Βιολογίας. Δεν πρέπει ωστόσο να ξεχνούμε το σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει το δημόσιο σχολείο στην διάπλαση των παιδιών . Ευχαριστώ δασκάλους και καθηγητές για το συναρπαστικό αυτό ταξίδι. Μερικοί θα χαραχθούν ανεξίτηλα στη μνήμη μου. Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά της γενιάς μου!», δήλωσε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος