FOLLOW US: facebook twitter

«Χαρίζουν δύναμη» και στη Ζαχάρω!

Ημερομηνία: 07-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

zaxaro-kotsides

Για τις γυναίκες με καρκίνο

Ακόμα ένα κομμωτήριο της Ηλείας, αυτή τη φορά στη Ζαχάρω, το V&S Hair Secret μαζί με το Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου, συμμετέχει στην πανελλήνια δράση «Δωρεά Μαλλιών» και στο πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη» που υλοποιεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ Ζωής»

 Η υπεύθυνη του κομμωτηρίου Βικτωρία Βαλτεσηνιώτη με μεγάλη χαρά δέχτηκε την πρόταση του Κέντρου Νέων Γιαννιτσοχωρίου και πλέον συμβάλλει ενεργά στην προσπάθεια αυτή. Μάλιστα, ήδη αρκετά νέα κορίτσια, κυρίως σχολικής ηλικίας, από την περιοχή της Ζαχάρως έχουν δωρίσει τις κοτσίδες τους για τον σημαντικό αυτό σκοπό χαρίζοντας λίγη από τη δύναμη τους σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο με στόχο τη δημιουργία περουκών.

Μάλιστα, το Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου καλεί όλους τους ιδιοκτήτες κομμωτηρίων να λάβουν ενεργά μέρος στη δράση. Όλες οι κοτσίδες θα συγκεντρώνονται και θα αποστέλλονται μαζικά από το κέντρο νέων. Θα δημιουργηθεί λίστα κομμωτηρίων με συλλογή και θα αναρτώνται και οι σχετικές αφίσες στα social media για την ενημέρωση των πολιτών.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε; Μα κόβοντας και δωρίζοντας τα μαλλιά σας για την κατασκευή περουκών από φυσική τρίχα. Τα μαλλιά που δωρίζονται θα στέλνονται από το Κέντρο Νέων στο «Άλμα Ζωής» και από εκεί σε κατασκευαστή περουκών στο εξωτερικό.

Τα μαλλιά που δωρίζονται για τη σπουδαία αυτή δράση, πρέπει να έχουν μήκος τουλάχιστον 20 εκατοστά (μετρήστε τα μαλλιά ακριβώς πάνω από το λαστιχάκι που συγκρατεί την αλογοουρά έως τις άκρες), να είναι φρεσκολουσμένα και χωρίς προϊόντα styling ενώ δεκτά γίνονται μόνο μαλλιά βαμμένα με φυτικές βαφές, χρωμοσαμπουαν και ημιμόνιμες βαφές. Διευκρινίζεται ότι δεν θα πρέπει να έχουν υποστεί ντεκαπάζ, μόνιμη βαφή ή χημική επεξεργασία ενώ δε θα πρέπει να είναι γκρίζα κατά περισσότερο από το 5%.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος