FOLLOW US: facebook twitter

Ξανά στην Ηλεία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Σπηλιόπουλος: Συναντήσεις με τοπικούς φορείς και Εκκλησία

Ημερομηνία: 06-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Στην Ηλεία βρέθηκε για ακόμη μία φορά, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Σπηλιόπουλος, πραγματοποιώντας σειρά επαφών με τοπικούς φορείς και την Εκκλησία, αναλύοντάς τους στόχους και τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, στο πλαίσιο του στενότερου διαλόγου που θα έχουν από το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, για επίλυση σειράς ζητημάτων και πρωτοβουλιών.

Ειδικότερα, ο κ. Σπηλιόπουλος συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ως προς την ενδυνάμωση της συνεργασίας τους, δεδομένου του ευρύτατου κοινωνικού έργου που προσφέρει η Μητρόπολη.

Παράλληλα, ο κ. Σπηλιόπουλος επισκέφθηκε το νοσοκομείο Αμαλιάδας. Οι εργαζόμενοι και οι γιατροί τον ενημέρωσαν εκ νέου για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Επιπροσθέτως, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Αμαλιάδας, Νίκο Σιαψάλη, στην οποία αναλύθηκαν οι στόχοι και οι προτεραιότητες για τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και εκτεταμένη συμβολή του κ. Σπηλιόπουλου για σημαντικά ζητήματα και προβλήματά τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος