FOLLOW US: facebook twitter

Χαμόγελα στην 12η Εθελοντική Αιμοδοσία των Καβασίλων: Αιμοδότησαν προσφέροντας ζωή

Ημερομηνία: 20-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η 12η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Αιμοδοτών Καβασίλων πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο χωριό του δήμου Πηνειού. Στο Κοινοτικό Κατάστημα των Καβασίλων στον πρώην σταθμό του ΟΣΕ, τα μέλη του συλλόγου με την συνδρομή του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πύργου, αιμοδότησαν προσφέροντας ζωή μέσα από τη διαδικασία.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος Συλλόγου Αιμοδοτών Καβασίλων, Βάσω Γιαννακοπούλου, «… για 12η φορά στα Καβάσιλα υλοποιήσαμε εθελοντική αιμοδοσία, έχοντας τη μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για εμάς, γιατί σημαίνει πως ο κόσμος αναγνωρίζει την αξία που έχει η εθελοντική αιμοδοσία και συνδράμει στην προσπάθεια που κάνει η κοινότητα».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καβασίλων Σωκράτης Βάγγης, ανέφερε πως «… η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία. Το αίμα σώζει ζωές, δεν πουλιέται, μόνο χαρίζεται. Πλέον οργανώνουμε την επόμενη αιμοδοσία που θα γίνει την άνοιξη. Έχουμε νέα παιδιά που έρχονται να αιμοδοτήσουν και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».

Τέλος η διευθύντρια του Σταθμού Αιμοδοσία Ελισάβετ Ζαχαριαδάκη, αναφερόμενη στην εθελοντική αιμοδοσία των Καβασίλων τόνισε πως παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. «Στον ηλειακό Κάμπο πάντα βοηθούν οι αιμοδότες, προσπαθούν και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό, ωστόσο θα θέλαμε να δούμε και νέα πρόσωπα στην αιμοδοσία. Να ευαισθητοποιηθεί ο νέος κόσμος και έρθει να δώσει αίμα, η διαδικασία είναι απλή σύντομη και ακίνδυνη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος