FOLLOW US: facebook twitter

Χαμόγελα για τον τουρισμό στη Ζαχάρω – Στον εγχώριο τουρισμό ποντάρουν οι επαγγελματίες

Ημερομηνία: 09-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Οικονομία

Με χαμόγελα ελπίδας είναι τις τελευταίες ημέρες οι επαγγελματίες του τουρισμού στη Ζαχάρω, καθώς έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για κρατήσεις ενοικιαζομένων δωματίων, κυρίως από Έλληνες. Οι πρώτες αφίξεις αναμένονται στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας μετά τις 15 Ιουλίου, ωστόσο τα φετινά οικονομικά δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με άλλες χρονιές.

Όπως δήλωσε στην «Πρωινή» ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Ζαχάρως Νίκος Μπολιάρης, εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα καλυφθεί ένα μέρος των απωλειών που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού.

«Πιστεύουμε ότι θα πάμε αρκετά καλά, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από Έλληνες τουρίστες, που αποτελούν και το 80% των αφίξεων στην περιοχή της Ζαχάρως. Μιλάμε κυρίως για το χρονικό διάστημα από 15 Ιουλίου μέχρι 25 Αυγούστου. Σίγουρα τα οικονομικά δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού οι κρατήσεις αφορούν λιγότερες μέρες, ενώ και εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από πλευράς τιμών. Στην κατάσταση που είμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για κέρδη, αλλά προσπαθούμε να αναπληρώσουμε ό,τι απώλειες είχαμε εξαιτίας του κορονοϊού. Άλλες χρονιές, τέτοια εποχή είχαμε υψηλή πληρότητα. Κάθε μέρα του καλοκαιριού που περνάει, ισοδυναμεί με ζημιά για εμάς. Παρ’ όλα αυτά, είμαστε αισιόδοξοι για το υπόλοιπο διάστημα», επισήμανε στην «Πρωινή» ο κ. Μπολιάρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος