FOLLOW US: facebook twitter

«Ξαφνικός θάνατος» για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας λόγω Covid-19! – Με απόφαση του Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας μετακινούνται τρείς Ιατροί στη ΝΜ Πύργου

Ημερομηνία: 12-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Νέα, Υγεία
-Σε λειτουργία η κλινική και η ΜΕΘ κορονοϊού σύντομα στο Νοσοκομείο Πύργου

Σε ξαφνικό θάνατο, οδηγείται το Νοσοκομείο Αμαλιάδας μετά την χθεσινή απόφαση του Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Χρ. Χριστόπουλου να μετακινήσει τρείς ιατρούς στο Νοσοκομείο του Πύργου λόγω έξαρσης της πανδημίας Covid-19 δεδομένου ότι επίκειται η λειτουργία τόσο της κλινικής όσο και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας για περιστατικά κορονοϊού από το Δεκέμβριο (ίσως και νωρίτερα).

Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητή που εστάλη στην αναπληρώτρια Διοικήτρια της Ν.Μ Αμαλιάδας χθες το μεσημέρι «…με την υπ. Αριθ.689/11.11.2020 Πράξη Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας , αποφασίστηκε η μετακίνηση των κάτωθι ιατρών της Ν.Μ. Αμαλιάδας, λόγω έξαρσης της πανδημίας COVID-19 και για όσο διάστημα διαρκεί αυτή και συγκεκριμένα:

– Ο κ. Αλεξόπουλος Κων.νος Διευθυντής Παθολογίας από την Πέμπτη 12/11/20

– Ο κ. Γαριός Κυριάκος, Διευθυντής Ακτινολόγος από Δευτέρα 16/11/2020 και

– Η κ. ΠροφίρΣιμόναΕπιμ. Α’ Πνευμονολογίας από Δευτέρα 16/11/2020».

Ουσιαστικά μιλάμε για λουκέτο στην Παθολογική Αμαλιάδας καθώς δεν θα υπάρχει πλέον κανένας γιατρός για την λειτουργία της ενώ διάχυτη είναι η αβεβαιότητα για τη λειτουργία των υπολοίπων κλινικών (Χειρουργική και Ορθοπεδική) και για την τύχη του Νοσηλευτικού προσωπικού για το οποίο ήδη υπάρχουν πληροφορίες ότι θα υπάρξουν και για μέρος αυτού… μετακινήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το απόγευμα συνεδρίασαν εκτάκτως από κοινού τα συνδικαλιστικά όργανα γιατρών και εργαζομένων προκειμένου να ετοιμάσουν την αντίδραση τους ενώ αναστάτωση έχει προκληθεί και στη δημοτική αρχή Ήλιδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος