FOLLOW US: facebook twitter

Wado Ryu Kαράτε: Πέντε μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ημερομηνία: 15-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψαν από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε ο προπονητής των συλλόγων Wado Ryu Καράτε Kρεμμύδας Διαμαντής και η ομάδα του, όπου ανάμεσα σε 2500 αθλητές κατάφεραν να κερδίσουν 1 χρυσό μετάλλιο και 4 αργυρά μετάλλια σε κρίσιμες κατηγορίες. Το πρωτάθλημα έγινε το Σαββατοκύριακο 10 -11 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια και ως η μεγαλύτερη διοργάνωση του καράτε στην Ελλάδα είχε πολλές εκπλήξεις, ιδιαίτερη αγωνιά και πολλές επιτυχίες.

Την σχολή καράτε του Πύργου εκπροσώπησαν οι Κρεμμύδας Χαράλαμπος που έφτασε στον ημιτελικό  και το 2-1 του στέρησε το μετάλλιο. Αμέσως μετά αγωνίστηκε ο Σπύρος Κρεμμύδας που και αυτός έφτασε στην 5η θέση. Ο Νάρος Σταμάτης με μια καταπληκτική εμφάνιση κατέκτησε την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στον ελεύθερο αγώνα κουμιτε,  ξεπερνώντας σπουδαίους αθλητές. Οι Αντωνόπουλος Φώτης και Αντωνόπουλος Παναγιώτης νικώντας 3 αγώνες, από κακή διαιτησία δεν κατάφεραν να πάρουν μετάλλιο, μένοντας στην 5η  θέση. Τελευταίος αγωνίστηκε ο Αναστασόπουλος Δημήτρης, που νικώντας όλους τους αγώνες στον μικρό τελικό δεν καταμετρηθήκαν 2 πόντοι και έμεινε και αυτός στην 5η θέση. Την Κυριακή τα κορίτσια Ζαφειροπούλου Γεωργία και Ζαφειροπούλου Παναγιώτα που μετράνε  ήδη πολλά μετάλλια από πανελλήνια πρωταθλήματα, δεν κατάφεραν να μπουν στον τελικό. Η Παρασκευοπούλου Μαρίνα έκανε τη μεγάλη έκπληξη αφού κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο κουμιτε και στα κάτα και η μεγάλη επιτυχία ήρθε από την Ηλιοπούλου Κατερίνα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία νέων γυναικών, κλείνοντας με επιτυχία την συμμετοχή της σχολής σε αυτήν την πολύ μεγάλη διοργάνωση.

Την σχολή της Αμαλιάδας με εκπαιδευτή τον Τσιχλιά Ιωάννη εκπροσώπησαν οι Τσιχλιάς Γιώργος, Μαγκαφάς Νικόλαος, Χριστόπουλος Ιωάννης, Θεοδωρόπουλος Δημήτρης, Λιακόπουλος Σωτήρης, όπου έφτασαν έως την 5η θέση και την σχολή του Πανόπουλου εκπροσώπησε η Πατρωνα Έλενα στο κουμιτε γυναικών νικώντας 3 αγώνες στην κατάταξη. Όλοι οι αθλητές κατέβαλαν ιδιαίτερη προσπάθεια γιατί μια νίκη σε αυτόν των αγώνα τους δίνει πόντους στην παγκόσμια κατάταξη και θέση στην Γ.Γ. Αθλητισμού, κάτι που είναι σημαντικό για την επαγγελματική αποκατάσταση του αθλητή μέσα από το καράτε στο μέλλον.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος