FOLLOW US: facebook twitter

WADO RYU KARATE: Ο Κρεμμύδας Γ. Γραμματέας στην Επιτροπή Ν. Ελλάδας

Ημερομηνία: 24-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

kremmidas

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για το Καράτε στο νομό Ηλείας, ήταν η επιλογή του προέδρου της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε και της κεντρικής διοίκησης της ΕΛ.Ο.Κ να προτείνει και τελικά να εκλεγεί ο προπονητής καράτε Διαμαντής Κρεμμύδας στην θέση του Γ. Γραμματέα  στη διοίκηση της Επιτροπής Ν. Ελλάδας με πρόεδρο τον κ. Νικολούδη.

Πλέον κάθε συντονιστική ενεργεία, προπονήσεις, σεμινάρια, αγώνες, προεθνικές ομάδες θα είναι υπό την προτροπή τους και αποδοχή τους και θα πραγματοποιούνται υπό την ΕΛ.Ο.Κ.

Το Καράτε που πλέον είναι ολυμπιακό άθλημα, προτρέπει εκατοντάδες νέους αθλητές να ασχοληθούν με τη άριστη αυτή πολεμική τέχνη, ενώ είναι και από τα πιο δυναμικά και θεαματικά αθλήματα.

Ο δάσκαλος καράτε Διαμαντής Κρεμμύδας επί 32 χρόνια ασχολείται με το άθλημα αυτό, ξεκινώντας ως αθλητής, ενώ είναι πρωταθλητής επί σειρά ετών σε πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα.

Από το 2001 είναι και επίσημα πτυχιούχος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή της Γ.Γ.Αθλητισμού και της ελληνικής ομοσπονδίας καράτε, όπου διδάσκει στην κεντρική σχολή στον Πύργο και στην Αρχαία Ολυμπία, την κοιτίδα του αθλητισμού. Έχει πλέον 6 σχολές καράτε στον νομό Ηλείας και 3 επίσημα πτυχιούχους εκπαιδευτές που διδάσκουν στης σχολές: τον Ιωάννη Τσιχλιά στην Αμαλιάδα, μια πολύ δυναμική σχολή, συμμετέχοντας σε όλες της διοργανώσεις της ομοσπονδίας, τον Λευτέρη Ντάβαρη που διδάσκει στην σχολή του Αρβανίτη και αυτός μαθητής του κ. Κρεμμύδα και επί σειρά ετών πρωταθλητής σε όλες της ηλικιακά κατηγορίες που συμμετείχε και τέλος μια ακόμα εκπαιδευτής είναι η Βούλα Αδαμοπούλου που διδάσκει στην σχολή της Ζαχάρως, πρωταθλήτρια και αυτή σε πολλά πρωταθλήματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος