FOLLOW US: facebook twitter

WADO RYU ΚΑΡΑΤΕ Ν. Ηλείας: Θεαματική η τελετή λήξης (φωτογραφίες)

Ημερομηνία: 28-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το περασμένο Σάββατο 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε δημόσια το τελευταίο μάθημα καράτε για το κλείσιμο της σεζον  των συλλόγων WADO RYU ΚΑΡΑΤΕ Νομού Ηλείας, με δάσκαλο τον sensei Διαμαντή Κρεμμύδα, επίσημα  προπονητής της  Γ.Γ. Αθλητισμού, με κρατική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πρώην πρωταθλητής σε διεθνείς και πανελλήνιους αγώνες.

Η τελετή λήξης της σεζόν πραγματοποιήθηκε στο καλτσέτο Αίολος του Κώστα Σκαρτσιάρη. Συμμετείχαν πάνω από 100 αθλητές με κύριο όγκο μαθητών από τη σχολή των πρωταθλητών του Πύργου,  με έδρα στην πλατεία Δεξαμένης, Κωνσταντινουπόλεως και Σαχτούρη 7.

Όμως, δυναμικό «παρών» έδωσε και η σχολή της Αμαλιάδας με τον εκπαιδευτή Τσιχλιά Ιωάννη 2νταν ΕΛΟΚ, η σχολή της Ζαχάρως με εκπαιδευτή την Αδαμοπούλου Βούλα, η σχολή Αρβανίτη με εκπαιδευτή τον Ντάβαρη Λευτέρη, όπως και τα όπλα του καράτε παρουσίασε η σχολή πρότυπο της Αρχαίας Ολυμπίας, μια σχολή ιδιαίτερου συμβολισμού για το καράτε που πλέον Ολυμπιακό Άθλημα προσφέρει στη νεολαία της πόλης ως άθλημα αλλά και ως  δυναμική πολεμική τέχνη.

Πλούσιο θέαμα…

Στο κατάμεστο από κόσμο καλτσέτο, γονείς και λάτρεις τον πολεμικών τεχνών, απόλαυσαν ένα υπέροχο θέαμα από μικρούς και μεγάλους αθλητές που παρουσίασαν τεχνικές αυτοάμυνας καράτε με έναν, δυο έως και 7 αντιπάλους, τεχνικές με όπλα, αλλά και αυτοάμυνα για φοιτητές και σώματα ασφαλείας.

Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της επίδειξης από τον προπονητή ήταν το κομμάτι αυτοάμυνας για μεγάλους άνδρες και γυναίκες, μια παρουσίαση που έγινε με αφορμή τα μαθήματα personal training, μεγάλους που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο, σε συνδυασμό με όργανα σύσφιξης και ταχύτητας για απώλεια βάρους πετυχαίνοντας σύσφιξη και αυτοάμυνα ταυτόχρονα.

Παρουσίαση των πρωταθλητών

Στο τέλος ο προπονητής έκανε παρουσίαση των πρωταθλητών του συλλόγου που την τελευταία χρονιά κατέκτησαν οι αθλητές του 238 μετάλλια σε πανελλήνιους αγώνες και είχε και 9 συμμετοχές σε διεθνείς  αγώνες με ομάδα της Ελ. Ομοσπ. Καράτε, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο εξωτερικό. Επίσης οι εμφανίσεις των αθλητών ήταν δημιουργία της εταιρίας «Multi» του Ομίλου Βαρουξή και η στήριξη τον αθλητών στα πρωταθλήματα, του καταστήματος «Σουβλακοθέραπη».

Τα μαθήματα στις σχολές ξεκινούν την 1η Σεπτεμβρίου για την προετοιμασία των αθλητών που θα κατέβουν στο Πανελλήνιο του Σεπτεμβρίου. Μαθήματα θα γίνονται κάθε Πέμπτη στη θάλασσα Σπιάντζας στο Νο 12, δίπλα στη καντίνα “Enjoy”.  Πληροφορίες στα τηλ. 6986865396 και 6944206242. Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται  καλό καλοκαίρι σε όλους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος