FOLLOW US: facebook twitter

Βροχερά Χριστούγεννα…: Επιδεινώνεται ο καιρός και στην Ηλεία

Ημερομηνία: 25-12-2018 | Συντάκτης:

Μπορεί να μας ξεγελάσει ο ήλιος το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων, όμως από το απόγευμα ο καιρός επιδεινώνεται στην Ηλεία.

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (33/2018) της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από τη Δευτέρα 24-12-2018 μέχρι και την Πέμπτη 27-12-2018 και δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προβλέπει από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (24-12-2018) επιδείνωση του καιρού από τα Βόρεια με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας της τάξεως των 10 βαθμών Κελσίου το επόμενο διήμερο, ενώ θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στην Κεντρική και τη Βόρεια χώρα.

Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 13-15οC στα πεδινά και έως τους 9οC στα ορεινά του νομού. Από χθες το  απόγευμα αναπτύχθηκαν νεφώσεις που άρχισαν να πυκνώνουν το βράδυ με βροχοπτώσεις και τα Χριστούγεννα θα μας βρουν με βροχές!

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν νότιοι και νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος