FOLLOW US: facebook twitter

Ι. Βρούτσης: «Η ΝΔ σύντομα θα είναι ξανά κυβέρνηση»

Ημερομηνία: 19-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

  vroutsis-egkainia2

O Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ  Ιωάννης Βρούτσης εγκαινίασε το Σάββατο  τα γραφεία της Δ.Μ.Τ.Ο Ζαχάρως – Φιγαλείας

Με κεντρικό ομιλητή τον τέως Υπουργό , Βουλευτή Κυκλάδων και Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας  κ. Ιωάννη Βρούτση πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τα εγκαίνια του νέου γραφείου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ζαχάρως – Φιγαλείας, στη Ζαχάρω, παρουσία πολλών τοπικών στελεχών. Των εκγαινίων προηγήθηκε ομιλία του κ. Βρούτση ο οποίος άσκησε έντονη κριτική στις πολιτικές της κυβέρνησης τονίζοντας ότι γύρω μας καταρρέουν τα πάντα και υπεύθυνη είναι η κυβένρηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που με την ανευθυνότητά της και τις επικίνδυνες τακτικές της οδήγησε τη χώρα στο απόλυτο χάος. Γι αυτό και όπως επισήμανε είναι απόλυτη ανάγκη την δεδομένη στιγμή να δυναμώσει η φωνή της ΝΔ και να αποκτήσει μια πλατιά λαϊκή απήχηση, γιατί είναι το μόνο κόμμα που αντιστέκεται και έχει πρόταση εξόδου από την κρίση και μπορεί να σταθεί ως αυριανή κυβέρνηση στο ύψος των περιστάσεων.

vroutsis-egkainia1

«Όλοι αντιλαμβάνονται πως μόνο η Ν.Δ., μπορεί να προωθήσει ρεαλιστικά και ουσιαστικά τα συμφέροντα των εργαζομένων. Μόνο η Ν.Δ.  μπορεί να εγγυηθεί νέες και καλύτερα αμειβόμενες δουλειές. Γιατί, μόνο μέσα από τη δημιουργία πλούτου στην οικονομία, που θα έρθει διαμέσου της ανάπτυξης, των επενδύσεων και την επιχειρηματικότητας, χτίζονται οι προϋποθέσεις και οι υγιείς βάσεις για αύξηση της απασχόλησης και μείωση της ανεργίας. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με τον αρχηγό μας Κυριάκο Μητσοτάκη και μαζί με τους πολίτες, θα αγωνισθεί ενάντια στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Η Συμφωνία Αλήθειας που προτείνουμε στον ελληνικό λαό είναι η δική μας απάντηση στην αναζήτηση των πολιτών για μια άλλη κατεύθυνση. Οι πολίτες πλέον θέλουν να ακούσουν την αλήθεια. Όχι ξανά ψεύτικα λόγια ή υποσχέσεις. Η ελπίδα που δίνουμε είναι πραγματική, ρεαλιστική.»

vroutsis-egkainia3

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας κ. Χρήστος Γαβράς αναφερόμενος στα εγκαίνια του γραφείου της δημοτικής οργάνωσης, τόνισε ότι δεν είναι μια βαρετή  εθιμοτυπική διαδικασία γιατί «σηματοδοτεί μια  νέα αρχή  για μας, για εσάς και   την αναγέννηση του μηχανισμού του κόμματός μας στην περιοχή και γενικά στον νομό μας. Υπογραμμίζει  δε   την αποκατάσταση των παραδοσιακών δεσμών της Ν.Δ.  με την τοπική μας κοινωνία. Τα εγκαίνια που τελούμε σήμερα εντάσσονται ως πολιτική δράση στην γενική  πολιτική προσπάθεια που έχει αναλάβει ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης να οδηγήσει την χώρα μας σε μια νέα πορεία.  Ο κατήφορος πρέπει  επιτέλους να σταματήσει και έχει τέρμα τις επόμενες εκλογές. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα αργήσουν. Η κοινωνία δεν έχει άλλες αντοχές.»

Ανέφερε ακόμα ότι η ΝΔ ανήκει στο μέλλον, ότι εργάζονται όλα τα στελέχη της σκληρά με πρωτοπόρους τα απλά μέλη και στελέχη της παράταξης  και ότι φιλοδοξούν να τοποθετήσουν την Ηλεία στη θέση που της αξίζει, καθώς «στόχος είναι η δημιουργία παραγωγικού ιστού με βαθιές ρίζες που θα λειτουργεί και θα εξελίσσεται  με όρους πραγματικής οικονομίας..»

Καταλήγοντας ο κ. Γαβράς επισήμανε ότι η Ζαχάρω είναι ένας ευλογημένος τόπος με  σημαντικές πλουτοπαραγωγικές πηγές που δεν της δόθηκε όμως η σημασία που της πρέπει. Αντλούμε  δύναμη από σας,  για να δώσουμε  τον πολιτικό μας αγώνα με τις καλύτερες προοπτικές. Είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε να αισθάνεστε το ίδιο και εσείς.»

Το «παρών» στην πολιτική εκδήλωση του κόμματος έδωσε ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ κ. Κ. Τζαβάρας και πρώην βουλευτές και πολλά στελέχη της ΝΟΔΕ Ηλείας και της Δ.Ο Ζαχάρως. Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε συνεστίαση στην γραφική πλατεία Δημαρχείου Ζαχάρως  στην άνω πόλη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος