FOLLOW US: facebook twitter

Βρέθηκε απανθρακωμένη η 30χρονη Μαριάννα από το Βαρθολομιό

Ημερομηνία: 22-11-2022 | Συντάκτης:

Τραγική κατάληξη στη Χαλκιδική για το άτυχο κορίτσι από την Ηλεία για το οποίο είχε σημάνει από την Παρασκευή silver alert

Νεκρή εντοπίστηκε αποψε το βράδυ, η 30χρονη Μαριάννα Βλαχοπάνου από το Βαρθολομιό, που αγνοούνταν από την περασμένη Παρασκευή από το χωριό Γαλαρινός, στη Χαλκιδική για την οποία είχε σημάνει silver alert.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr το άψυχο σώμα της κοπέλας ανακάλυψαν απανθρακωμένο μέλη του ΟΦΚΑΘ που είχαν πάρει μέρος στις έρευνες από το βράδυ της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα, η σορός εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή στο χωριό Γαλαρινό Χαλκιδικής, δίπλα στο σπίτι της φίλης της όπου φιλοξενούνταν το προηγούμενο διάστημα. Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας όπου και προχώρησαν στον αποκλεισμό του σημείου.
Υπενθυμίζεται ότι η 30χρονη σταμάτησε να δίνει σημάδια ζωής από την περασμένη Παρασκευή, όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες έφυγε από το σπίτι της φίλης της αφήνοντας ένα σημείωμα πίσω στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της εξαφάνισης.
Οι αρχές από την πρώτη στιγμή «κύκλωσαν» το σενάριο ερωτικής απογοήτευσης, καθώς στο σημείωμα αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, κατά το οποίο το προηγούμενο διάστημα η 31χρονη φέρεται να είχε αναπτύξει προσωπική σχέση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος