FOLLOW US: facebook twitter

Θρίλερ στην Ελασσόνα: Βρέφος 10 μηνών βρέθηκε να μπουσουλάει μετά τα μεσάνυχτα σε δρόμο

Ημερομηνία: 29-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Πριν καλά- καλά μπορέσει να σταθεί στα πόδια του, είχε όρεξη για… περιπλανήσεις ένας μπόμπιρας μόλις δέκα μηνών που κατάφερε να το σκάσει από το σπίτι του στην Ελασσόνα και να βγει μπουσουλώντας στον δρόμο, με κίνδυνο να τον παρασύρει κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο!


Ο πιτσιρίκος με την τάση για περιπέτεια εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης να μπουσουλάει στην κεντρική οδό της Ελασσόνας, από μια νεαρή οδηγό που ευτυχώς τον είδε εγκαίρως στη μέση του δρόμου.

Η γυναίκα σταμάτησε και πήρε στην αγκαλιά της το μωρό, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Όμως, οι γονείς του άτακτου μπόμπιρα δεν εμφανίστηκαν κι έτσι η κοπέλα ειδοποίησε την Άμεση Δράση από το κινητό της.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έφτασαν σε ελάχιστα λεπτά, παρέλαβαν τον επίδοξο… Τομ Σόγερ και, σύμφωνα με το elassona-city.gr ερευνούν για να εντοπίσουν τους γονείς του.

Τυχερό στην… ατυχία του το βρέφος που βρέθηκε στο δρόμο ξημερώματα στην Ελασσόνα – Κοινωνική λειτουργός ερευνά τις συνθήκες

Ήταν χθες νωρίς τα ξημερώματα όταν το βρέφος διέφυγε της προσοχής της μητέρας του και – άγνωστο πως – βρέθηκε κυριολεκτικά στο δρόμο.

Μία γυναίκα που περνούσε εκείνη την ώρα με το αυτοκίνητό της, είδε το παιδί μπροστά της και αμέσως σταμάτησε και το πήρε στην αγκαλιά της καθώς από το δρόμο διέρχονταν και άλλα οχήματα και υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού.

Ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το παιδί.

Για εξηγήσεις κλήθηκε η μητέρα η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκαν και οι εισαγγελικές αρχές.

Μιλώντας στο onlarissa.gr, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας εξήγησε πως “το περιστατικό είναι πολύ σοβαρό και η αγωνία μας μεγάλη. Σίγουρα είναι κάτι που μας έχει ανησυχήσει. Έχουμε αναθέσει το ζήτημα σε κοινωνική λειτουργό που διεξάγει έρευνα και αναμένουμε το πόρισμά της”.

Πηγή: alldaynews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος