FOLLOW US: facebook twitter

Βραβεύουν τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα για το έργο που επιτελούν!

Ημερομηνία: 19-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Οι εργαζόμενοι των Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως κόβουν αύριο την πίτα τους

«Για πρώτη φορά θα γίνει βράβευση σε μια υπηρεσία και των τριών Δήμων που κανείς, μέχρι σήμερα δεν αναγνώρισε, για το τεράστιο έργο που επιτελεί, την υπηρεσία καθαριότητας» τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρ. Γαρύφαλλος.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους κόβουν αύριο Παρασκευή οι εργαζόμενοι των Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ζαχάρως στο κέντρο «Κίρκη» στον Άγιο Γεώργιο Πύργου με ζωντανή ορχήστρα στις 9 το βράδυ.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων, πριν την κοπή της πίτας θα βραβεύσει τους εργαζόμενους του Δήμου Πύργου που συνταξιοδοτήθηκαν το 2022 (στους άλλους δυο δήμους δεν έγιναν συνταξιοδοτήσεις) και στη συνέχεια για πρώτη φορά θα γίνει βράβευση σε μια υπηρεσία και  των τριών Δήμων που κανείς, όπως τόνισε ο πρόεδρος Χρήστος Γαρύφαλλος, μέχρι σήμερα δεν αναγνώρισε, έστω με μια μικρή ηθική ανταμοιβή και δεν πρόβαλλε, το τεράστιο έργο που επιτελεί. «Είναι η υπηρεσία καθαριότητας. Είναι οι συνάδελφοι μας που απασχολούνται καθημερινά στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Είναι αυτοί που με ζήλο και αυταπάρνηση, βάλανε πλάτη όταν δεκάδες χιλιάδες τόνοι σκουπιδιών σάπιζαν στους δρόμους της πόλης και στα χωριά. Είναι οι συνάδελφοι μας που με τον καθημερινό τους αγώνα και πάρα την μείωση προσωπικού κατά 50%, προστατεύουν το Δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της υπηρεσίας καθαριότητας και παλεύουν ώστε να μην δοθεί η καθαριότητα σε ιδιώτες. Μια εξαιρετικά δύσκολη δουλειά, ανθυγιεινή και επικίνδυνη. Μαζεύουν, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, ότι εμείς δημιουργούμε και πετάμε αλόγιστα. Καθαρίζουν τις πόλεις, συμβάλλοντας έτσι με την εργασία τους τους, στην προστασία της δημόσιας υγείας. Το λιγότερο λοιπόν που οφείλουμε απέναντι σε αυτούς τους εργαζόμενους είναι σεβασμός και αλληλεγγύη. Σας περιμένουμε όλους να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση και τούς συνάδελφους μας».

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι με τις οικογένειες τους, τους συγγενείς και τους φίλους τους. Τιμή πρόσκλησης 17 ευρώ ανά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι σήμερα Πέμπτη στον πρόεδρο κ. Γαρύφαλλο Χρήστο (τηλ 6977770273) ή στον Γενικό Γραμματέα κ Αντωνόπουλο Γεώργιο (τηλ 6974829787).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος