FOLLOW US: facebook twitter

Βραβεύτηκαν και 18 Ηλείοι μαθητές σε εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών στην Πάτρα

Ημερομηνία: 01-10-2019 | Συντάκτης:
Μυλωνάς Σταύρος 1ο Γυμνάσιο Πύργου – Μυλωνά Αλεξάνδρα 1ο Γυμνάσιο Πύργου  – Γιαννικούλη Διονυσία 2ο Γυμνάσιο Πύργου – Γιαννικούλη Γεωργία 2ο Γυμνάσιο Πύργου

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου των σχολείων Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας και Επτανήσων, μεταξύ των οπολιων και μαθητών της Ηλείας, οι οποίοι διακρίθηκαν στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Δημοτικού και Γυμνασίου και στον 29ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου, που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, κατά το σχολικό έτος 2018-2019.

BRABEYSEIS FYSIKH 5Κατάφερα να πετύχω τη δέκατη θέση Πανελληνίως και την πρώτη στην Πελοπόννησο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες  στον καθηγητή μου κ.Τζίβα και στους γονείς μου. 4ο Γυμνάσιο Πύργου

 

Δεκάδες μαθητές παρευρέθησαν στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστήρ» στην Πάτρα και παρέλαβαν με ενθουσιασμό τα βραβεία και τους επαίνους που κατέκτησαν, παρουσία των γονέων και των εκπαιδευτικών τους, υποσχόμενοι να προσπαθούν να επιτυγχάνουν όλο και υψηλότερους στόχους.

BRABEYSEIS FYSIKH 2Γιαννικούλη Διονυσία 3ο βραβείο 2ο Γυμνάσιο Πύργου

 

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Φ. εκπροσώπησαν η Γενική Γραμματέας Κλειδέρη Παρασκευή και τα μέλη Σκούφη Βασιλική και Αναγνωστάκης Εμμανουήλ. Ο εκπαιδευτικοί πειραματιστές, μέλη της Dream Team Πάτρας, Μποτσάκης Γεώργιος και Φιλιππάκης Θεόδωρος εντυπωσίασαν τους μαθητές όλων των τάξεων με τα πειράματα που παρουσίασαν. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι φυσικοί Δελέγκος Νικόλαος και Λαμπρόπουλος Άγγελος, εκ των εκπροσώπων της Ε.Ε.Φ. στην Αχαΐα και στην Ηλεία αντίστοιχα. Την οργανωτική επιμέλεια είχε ο φυσικός Ανδρέας Ζέρβας, τον οποίο και ευχαριστούν θερμά για την άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

BRABEYSEIS FYSIKH 3Γιαννικούλη Γεωργία 2ο βραβείο 2ο Γυμνάσιο Πύργου

 

Οι Ηλείοι μαθητές που βραβεύτηκαν είναι οι: Γιαννικούλη Γεωργία, Γιαννακόπουλος Παναγιώτης, Ηλιόπουλος Ιωάννης, Μυλωνάς Σταύρος, Ροκανά Ειρήνη, Ζάγκλης Βασίλειος, Γιαννικούλη Διονυσία, Μυλωνά Αλεξάνδρα, Μαυρομάτη Δανάη, Ράλλης Αθανάσιος και Δημητροπούλου Μελίνα, όλοι μαθητές γυμνασίου. Από το Λύκειο βραβεύτηκε ο μαθητής Αντωνιάδης Βασίλης. Οι μαθητές δημοτικού που βραβεύτηκαν είναι οι: Γορανίτης Δημήτριος, Χριστοδουλόπουλος Λεωνίδας, Δαλέκας Γεώργιος, Παπαηλιού Αγγελική, Σκαλτσά Παναγιώτα και Ζήρος Διονύσιος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος