FOLLOW US: facebook twitter

Βραδινή «πράσινη» μάζωξη

Ημερομηνία: 22-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

-Επιτυχημένη η πρωτοβουλία της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Πύργου

Αξιοσημείωτη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο προχθεσινό κάλεσμα της τοπικής οργάνωσης Πύργου του ΠΑΣΟΚ στο SoulBar στο κέντρο της πόλης. Η βραδιά εξελίχθηκε σε χαλαρή πολιτική συζήτηση σε καλό κλίμα ανάμεσα σε μέλη και φίλους του κόμματος, ενώ δεν έλειψαν και προβλέψεις για την ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών.

Όλα τα στελέχη έκαναν λόγιο για άνοδο του κόμματος στις εκλογές και για την αυξημένη πιθανότητα επίτευξης πολύ υψηλού ποσοστού στην Ηλεία, τονίζοντας ότι στα όργανα του ΠΑΣΟΚ γίνεται καλή και μεθοδική δουλειά.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΝΕ Ηλείας, Δημήτρης Βάλαρης, ο αναπλ. γραμματέας Βασίλης Φάμελος, ο πρόεδρος της Τοπικής, Γιώργος Βαγγόπουλος, και ο αναπλ. γραμματέας Λάμπρος Θεοδωρόπουλος, αρκετά μέλη από όλες τις οργανώσεις των πόλεων της Ηλείας, πολιτικά στελέχη όπως η Νίκη Κοκκαλιάρη, ο Μισέλ Αμπου-Χάντμπα, ο Αριστομένης Χρόνης, κ.ά.

Ισχυρή ήταν και η παρουσία αυτοδιοικητικών στελεχών, αφού στην πρωτοβουλία ανταποκρίθηκαν ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, ο αναπλ. δημάρχου Πύργου, Γιάννης Αργυρόπουλος, η αντιδήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας, Ρόη Αντωνοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Παν/της Μπράμος, κ.ά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος