FOLLOW US: facebook twitter

Βραδιά παραδοσιακών χορών στα Μακρίσια στις 8 Αυγούστου

Ημερομηνία: 31-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακρισιων «ΤΑ ΜΑΚΡΙΣΙΑ» παρουσίαζει την Πέμπτη 8 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία Μακρισιων στις 21:30 μ.μ. ένα όμορφο προγραμμα με παραδοσιακούς χορούς απ όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας μας (Κρήτη ,Πόντο , Μακεδονία,Θράκη κτλ .

Εικόνες και Βίντεο θα παίζουν, λίγα λόγια για τον κάθε τόπο , παραδοσιακά γλυκά και αλμυρά του κάθε τόπου που θα προσφερθούν στον κόσμο μας φτιαγμένα απ τις γυναίκες του χωριού μας θα έρθουν να συμπληρώσουν αυτή την όμορφη εκδήλωση που έστησε ο Σύλλογο και περιμένει όλον τον κόσμο, μαζί με το χορευτικό τμήμα Γυμνασίου-Λυκείου Πεταλιδιου Μεσσηνίας.

Όπως επισημαίνουν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κι όλα αυτά χάρη στο Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Ιωάννη Κατσά όπου υπήρξε καθηγητής για 5χρονια στο χωριό μας και το θεωρεί δικό του όπως λέει .Σαν μαθητές του τότε τα περισσότερα μέλη του συλλόγου μάθαμε πολλά απ αυτόν για τον χορό ετσι θα επιστρέψει ξανά εδώ στα Μακρίσια το βράδυ της 8ης Αυγούστου να μας δείξει το μεγάλο έργο του που έχει κάνει με τους μαθητές του. Σας περιμένουμε όλους με χαρά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος