FOLLOW US: facebook twitter

Βόλτα του Δημάρχου Πύργου με το open bus !

Ημερομηνία: 18-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Οι … τουρίστες της κρουαζιέρας, μπορεί να μην επισκέφθηκαν τον Πύργο με το ανοιχτό διώροφο λεωφορείο, όπως είχε ανακοινωθεί, λόγω νομικού κωλύματος που προέκυψε, ο Δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής όμως, «γιόρτασε» την παρουσία του κόκκινου open bus, με μια βόλτα στην πόλη μαζί με τους συνεργάτες του!

Το απόγευμα της Τρίτης λοιπόν και αφού το πρωί της ίδιας ημέρας, η προγραμματισμένη έλευση του τουριστικού λεωφορείου και η περιήγηση τουριστών στα αξιοθέατα του Πύργου, αναβλήθηκε, ο κ. Λιατσής πραγματοποίησε αιφνιδίως εκδήλωση παρουσίασης του διώροφου open bus, φιλοξενώντας τη μπάντα της Φιλαρμονικής «Απόλλων» που παιάνιζε καθόλη της διάρκεια της διαδρομής αλλά και συνεργάτες και προέδρους συλλόγων…

«Είναι μια ημέρα ξεχωριστή και ο Πύργος γίνεται τόπος προορισμού. Η πόλη ξυπνάει και λέει ότι θέλει να επιβιώσει. Θέλουμε τουρίστες κι αν κάποιοι δεν το εμπόδιζαν το συγκεκριμένο λεωφορείο θα είχε μεταφέρει στην πόλη 500 τουρίστες. Ο Πύργος είναι μια όμορφη πόλη με το ιστορικό του κέντρο να μπορεί να φιλοξενεί χιλιάδες τουρίστες και παρά τα εμπόδια στο τέλος θα κερδίσει ο κόσμος του Πύργου» δήλωσε ο κ. Λιατσής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος