FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ: Μείωση ομάδων στα ηλικιακά της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Ημερομηνία: 08-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεγάλη είναι η ζημιά στο χώρο του βόλεϊ από την πανδημία του κορωνοϊού και ειδικά στην περιφέρεια της Ε.Σ.ΠΕ.Π. τα νούμερα είναι αμείλικτα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ στην «Πελοπόννησο». Συνολικά τον Σεπτέμβριο του 2020 είχαν δηλώσει στα ηλικιακά πρωταθλήματα 79 ομάδες και τώρα θα συνεχίσουν 40, δηλαδή σχεδόν οι μισές!

Αναλυτικά, στο πρωτάθλημα Κορασίδων είχαν δηλώσει συμμετοχή 45 ομάδες, κάποιοι σύλλογοι είχαν δηλώσει από δύο και τώρα θα συνεχίσουν 21. Στο πρωτάθλημα Νεανίδων είχαν δηλώσει συμμετοχή 30 ομάδες και θα συνεχίσουν 13.

Στο εφηβικό πρωτάθλημα είχαν δηλώσει συμμετοχή μόλις τρεις ομάδες, θα συνεχίσουν δύο. Δεν υπάρχει δηλαδή τρίτη ομάδα για να ανέβει στο βάθρο!

Στο Παίδων θα συμμετάσχουν τέσσερις ομάδες, ενώ τον Σεπτέμβριο είχαν δηλώσει συμμετοχή 6 ομάδες. Συνολικά δηλαδή σε μία τόσο μεγάλη περιφέρεια όπως της ΕΣΠΕΠ, που περιλαμβάνει την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου στα ηλικιακά πρωταθλήματα των αγοριών (Παίδων-Εφήβων) θα συμμετάσχουν 6 ομάδες. Εδώ το πρόβλημα είναι τεράστιο και δεν είναι δυνατόν μόνο από την πανδημία να υπάρχει αυτή η συρρίκνωση. Παράγοντες, ομάδες, προπονητές, όλοι όσοι εμπλέκονται στον χώρο του φιλέ έχουν αναλογικά τις ευθύνες τους…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος