FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Ξεκινούν το Σάββατο τα πλέι-άουτ, εντός με Α.Ε. Αρμενίων

Ημερομηνία: 28-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου ρίχνεται από το προσεχές Σάββατο στη μάχη των πλέι-άουτ της Α2 Εθνικής. Υποδέχεται στις 7.30μ.μ. την Α.Ε. Αρμενίων και θέλει τη νίκη για να έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που ισοδυναμεί με παραμονή. Ο Κόροιβος ξεκινά τα πλέι-άουτ με 4 βαθμούς, η Ε.Α.Π. με 3 και η Α.Ε. Αρμενίων με 2 και η ομάδα που θα κατακτήσει την 1η θέση θα παραμείνει στην Α2 Εθνική. Ο δεύτερος θα παίξει μπαράζ με τον 2ο του 1ου Υποομίλου και ο νικητής θα παραμείνει στην Α2, ενώ ο τρίτος της βαθμολογίας των πλέι-άουτ θα υποβιβαστεί στη Β΄ Εθνική.

Ως εκ τούτου κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, κυρίως εντός έδρας και αν η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα πάρει δύο νίκες στα εντός με Α.Ε. Αρμενίων και Ε.Α.Π. θα είναι το φαβορί για την 1η θέση και την παραμονή στην Α2.

Αναφορικά με το θέμα του τραυματία Κώστα Μπίκου, την Τρίτη επισκέφτηκε το Κ.Α.Τ. κι εκεί ο γιατρός που τον είδε του συνέστησε να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, προκειμένου να αποθεραπευτεί πλήρως ο τραυματισμός του στον δεξιό του αντίχειρα. Ο 24χρονος ακραίος, όμως,  θέλει διακαώς να αγωνιστεί στα πλέι-άουτ και να βοηθήσει την ομάδα στη μάχη της παραμονής! Πάντως, δεν πρόκειται να αγωνιστεί στον αγώνα του Σαββάτου με την Α.Ε. Αρμενίων. Απών θα είναι και ο στρατευμένος Διονύσης Μαυροειδής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος