FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει Α2

Ημερομηνία: 10-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

H ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, το οποίο θα ξεκινήσει στις 7 Νοεμβρίου.
Η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες των προπονητών Ανδρέα Γκρουμούσα-Γιώργου Σωτηρόπουλου και του γυμναστή Νίκου Καστανά, ο οποίος έχει αναλάβει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Έδωσαν το «παρών» όλοι οι αθλητές εκτός από τον Μιχόπουλο και τον Βελιχάι που απουσίαζαν δικαιολογημένα. Ενσωματώθηκαν στην ανδρική ομάδα επίσης και δύο μικροί, οι Γκρίλλας, Παναγιωτόπουλος, από τα αναπτυξιακά τμήματα καθώς ο Κόροιβος πάντα έχει ως μέλημα να προωθεί και να αναδεικνύει δικούς του αθλητές.

Κατά το πρώτο δεκαήμερο θα γίνουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο ανοικτό γήπεδο και στη συνέχεια η ομάδα θα μπει στο Κλειστό. Η Διοίκηση του Κοροίβου καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Αμαλιάδας να σταθεί δίπλα στην ομάδα σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, αγοράζοντας κάρτες διαρκείας στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 6906701889.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος