FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Τρίτος «μικρός» ο Γκρίλλας

Ημερομηνία: 09-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 14χρονος λίμπερο Τάσος Γκίλλας είναι ο τρίτος «μικρός» που θα βρίσκεται στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας του Κοροίβου, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Είχαν προηγηθεί ο 16χρονος πασαδόρος Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ο 15χρονος ακραίος Θοδωρής Αβραμόπουλος και σήμερα ο Κόροιβος ανακοίνωσε την ένταξη στο ρόστερ και του 14χρονου ταλαντούχου λίμπερο.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου: «Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ο σύλλογός μας ανακοινώνει την ενίσχυση της ανδρικής ομάδας με ακόμα έναν αθλητή από τα αναπτυξιακά τμήματά του! Ο αθλητής μας Τάσος Γκρίλλας αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο και είναι γεννημένος το 2007 αποτελώντας τον “Βενιαμίν” της ομάδας.

Η αδιαμφισβήτητα καλή δουλειά από τους προπονητές κ. Γκρουμούσα και κ. Σωτηρόπουλο του έχει δώσει τη δυνατότητα να συμμετέχει στην ανδρική ομάδα και στα κλιμάκια από το 2019 και το επόμενο διάστημα θα συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες συμμετέχοντας και στις προπονήσεις της προ-Εθνικής ομάδας. Ευχόμαστε στον Τάσο καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος