FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Στην ανδρική ομάδα οι νεαροί Παναγιωτόπουλος, Αβραμόπουλος

Ημερομηνία: 08-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 16χρονος πασαδόρος, Χρήστος Παναγιωτόπουλος και ο 15χρονος ακραίος Θοδωρής Αβραμόπουλος θα είναι μέλη της ανδρικής ομάδας του Κοροίβου για τη νέα σεζόν. Πρόκειται για δύο ταλαντούχους βολεϊμπολίστες που πρόσφατα κλήθηκαν για προπονήσεις στην Προ-εθνική Παμπαίδων, στο camp που θα διεξαχθεί από 11 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου στο Κλειστό της Αμαλιάδας.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου για τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο: «Στην ανδρική μας ομάδα θα συμμετέχει για ακόμα μια σεζόν ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος! Ο νεαρός Αμαλιαδίτης πασαδόρος, που είναι γεννημένος μόλις το 2005, είναι στις κλήσεις της προ-Εθνικής ομάδας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του θα ενισχύσει την ομάδα μας στην πορεία της στην Α2. Ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Η ανακοίνωση του Κοροίβου για τον Αβραμόπουλο: «Η διοίκηση του Κοροίβου Αμαλιάδας με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει ακόμα μία προσθήκη από τις ακαδημίες της ομάδας στο ανδρικό τμήμα της. Ο Θοδωρής Αβραμόπουλος είναι γεννημένος το 2006 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Ο Θοδωρής έχει αγωνιστεί σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου και είναι στις κλήσεις της προ-εθνικής ομάδας.

Του ευχόμαστε μία καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος