FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Μεγάλη επιστροφή Μαδούρα, πήρε και Μανιατέα

Ημερομηνία: 31-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος προέβη σε άλλες δύο σπουδαίες μεταγραφές. Επέστρεψε στην ομάδα ο 27χρονος κεντρικός Γιάννης Μαδούρας, που έχει παίξει για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό και δύο χρόνια στη Λαμία, επίσης στην Α1, αλλά και στη σουηδική Χάμπο (στην Α΄ Σουηδίας), ενώ υπήρξε διεθνής για τεσσεράμισι χρόνια με την Εθνική Παίδων και Εφήβων. Επίσης, ο αμαλιαδίτικος σύλλογος απέκτησε τον διαγώνιο Νίκο Μανιατέα, που την περασμένη σεζόν έπαιζε στην Καλαμάτα ’80.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου

«Ο Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αμαλιαδίτη κεντρικό Γιάννη Μαδούρα. Ο αθλητής έχει ύψος 2,03μ. και έχει αγωνιστεί στις ομάδες Παναθηναϊκό, ΓΣ Λαμίας, Χάμπο Σουηδίας, Καλαμάτα ’80. Έχει επίσης αρκετές συμμετοχές με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας.

Ανακοινώνεται επίσης η έναρξη της συνεργασίας με τον διαγώνιο Νίκο Μανιατέα. Ο Νίκος έχει ύψος 1,94μ. και έχει αγωνιστεί στις ομάδες ΓΕ Μεσσηνίας και Καλαμάτα ’80.

Ευχαριστούμε τον Γιάννη και τον Νίκο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και τους ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος