FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Ντέρμπι με Α.Ε. Αρμενίων το Σάββατο

Ημερομηνία: 29-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου δίνει το Σάββατο ντέρμπι με την Α.Ε. Αρμενίων στις 7.30μ.μ. στο Κλειστό της Αμαλιάδας. Ένα παιχνίδι που αποτελεί μάχη για την είσοδο στην πρώτη τετράδα του Ομίλου, που ισοδυναμεί με συμμετοχή στα πλέι-οδ ανόδου και ταυτόχρονα αποφυγή των πλέι-άουτ καθώς οι τέσσερις τελευταίες από τις 8 συνολικά ομάδες θα παίξουν μπαράζ για την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Α.Ε.  Αρμενίων αυτή τη στιγμή είναι 4η με έξι  βαθμούς και ο Κόροιβος 5ος με πέντε βαθμούς. Ως εκ τούτου, η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα θέλει απαραιτήτως τη νίκη για να προσπεράσει την ομάδα της Δυτικής Αττικής και να θέσει τις βάσεις για την κατάκτηση έστω της 4ης θέσης.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και τον Μάιο στο Ειδικό Τουρνουά Ανόδου στην Αμαλιάδα, με τον Κόροιβο να επικρατεί 3-2 σετ κι ενώ βρέθηκε να χάνει 0-2, σε ένα αδιάφορο όμως από βαθμολογικής άποψης αγώνα καθώς και οι δύο είχαν εξασφαλίσει την άνοδο.

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν για τους κυανόλευκους, που έχουν καλή ψυχολογία από το διπλό στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες, με τη στήριξη και των φιλάθλων τους.

 

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 1/12

Κόροιβος – Α.Ε. Αρμενίων

Απόλλων Αθηνών – Δραπετσώνα

Νέοι Βύρωνος – Παναχαϊκή

Ε.Α. Πατρών – Κέρκης Σάμου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος