FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Ανανέωσε και ο Κόζης

Ημερομηνία: 30-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο έμπειρος Πατρινός βολεϊμπολίστας, Δημήτρης Κόζης, θα παίξει στον Κόροιβο τη νέα σεζόν καθώς, μετά τον Γιάννη Λιβαθηνό, συμφώνησε και αυτός να παραμείνει στην ομάδα. Ο πολύπειρος ακραίος/λίμμπερο είχε παίξει στον Κόροιβο και την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, όταν ο αμαλιαδίτικος σύλλογος πάλευε για την άνοδο στην Α1 και επί πολλά χρόνια έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Ξεκίνησε από την Ε.Α. Πατρών και έχει παίξει μεταξύ άλλων σε ΑΕΚ, Παναχαϊκή, Ολυμπιάδα, Απόλλωνα Πατρών.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου

«Η διοίκηση του Κοροίβου Αμαλιάδας, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κόζη.

Η εμπειρία του Δημήτρη είναι γνωστή και η παρουσία του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία ελπίζουμε να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα.

Ο Δημήτρης Κόζης είναι αθλητής με πολύ μεγάλη παρουσία στην Volley League, έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην ΕΑΠ, την ΑΕΚ, την Παναχαϊκή και αρκετές ακόμα πατρινές ομάδες.

Δημήτρη, η μεγάλη οικογένεια του Κοροίβου σε καλωσορίζει για μια ακόμα χρονιά και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος