FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Στο τουρνουά της Ολυμπιάδας στις 8-10 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 30-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου proinisports@gmail.com


Η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Οι παίκτες του Ανδρέα Γκρουμούσα κλείνουν τρεις εβδομάδες προετοιμασίας σήμερα και ανεβάζουν σταδιακά ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα, που είναι και ο στόχος. Ο Κόροιβος θα δώσει τα δύο πρώτα του φιλικά ματς στο τουρνουά της Ολυμπιάδας, στην Πάτρα, το τριήμερο 8-10 Οκτωβρίου.

Στο τουρνουά, πέρα από την διοργανώτρια Ολυμπιάδα και τον Κόροιβο θα συμμετάσχει και ο Άρης Θεσσαλονίκης, στον οποίο αγωνίζεται ο γιος του προπονητή του Κοροίβου, ο 20χρονος λίμπερο Ξενοφώντας Γκρουμούσας. O Άρης θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Pre League και μάλιστα με βλέψεις ανόδου, έχοντας φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής: Παρασκευή 8/10 20.00: Ολυμπιάδα-Κόροιβος Σάββατο 9/10 20.00: Ολυμπιάδα-Άρης Κυριακή 10/10 16.00: Άρης-Κόροιβος Ο Κόροιβος έχει κλείσει άλλα δύο φιλικά με την Ολυμπιάδα, την οποία θα αντιμετωπίσει και στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής (Α΄ Όμιλος της Α΄ Ζώνης). Το πρώτο θα διεξαχθεί στις 23 Οκτωβρίου στην Αμαλιάδα και το δεύτερο στις 30 Οκτωβρίου στην Πάτρα, που θα είναι και η πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα. Θυμίζουμε πως το πρωτάθλημα της Α2 θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου, με τον Κόροιβο να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πετρούπολη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος