FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Νίκησε 3-2 τον Άρη της Pre League

Ημερομηνία: 10-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Κόροιβος έδωσε σήμερα τον δεύτερο αγώνα του στο Τουρνουά της Ολυμπιάδας με αντίπαλο αυτή την φορά τον Άρη Θεσσαλονίκης, που συμμετέχει στην Pre League. H ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα νίκησε 3-2 σετ, δείχνοντας ένα μέρος από την δυναμική της και είναι σίγουρο πως θα διεκδικήσει φέτος την άνοδο στην Pre League! Νικητής του Τουρνουά αναδείχτηκε ο Άρης, στη διαφορά πόντων καθώς και οι τρεις ομάδες έκαναν από μία νίκη.

Στον Άρη αγωνίζεται και ο γιος του προπονητή του Κοροίβου, ο 20χρονος λίμπερο, Ξενοφώντας Γκρουμούσας, που έχει αναδειχτεί από τον αμαλιαδίτικο σύλλογο και σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι.

Ο Κόροιβος παίζοντας με τους βασικούς στα δύο πρώτα σετ, τα πήρε εύκολα και προηγήθηκε 0-2. Στο 3ο σετ, ο Ανδρέας Γκρουμούσας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στον πάγκο (και τους τρεις μικρούς) και ο Άρης μείωσε σε 2-1. Το 4ο σετ ήταν ντέρμπι, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με 28-26 υπέρ του Άρη (2-2). Στο τάι-μπρέικ ο Κόροιβος φάνηκε πιο ψύχραιμος και επικράτησε με 15-13.

Τα σετ: 17-25, 15-25, 25-16, 28-26, 13-15.

 

Κώστας Πλιάγκος

*Αναλυτικό ρεπορτάζ για το τουρνουά της Ολυμπιάδας στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος