FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ: Πρωταθλητής Πελοποννήσου στους Παίδες ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 10-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ομάδα παίδων του Κοροίβου, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Σωτηρόπουλου, στέφθηκε πρωταθλήτρια Πελοποννήσου σήμερα, μετά την νίκη της στον τελικό του Final-4 της Κυπαρισσίας, με 3-1 σετ επί του Α.Ο. Καλαμάτας (στον ημιτελικό του Σαββάτου είχε κερδίσει τον Άθλο Πατρών με 3-0 σετ).

Μια σπουδαία επιτυχία για τους «μικρούς» του Κοροίβου, οι οποίοι από την Πέμπτη θα συμμετάσχουν στα προκριματικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Αθήνα, όπου θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final-4. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσουν τον Μίλωνα, τον Πανερυθραϊκό και την ομάδα της Χαλκίδας και ο πρώτος του ομίλου θα πάρει το εισιτήριο για το Final-4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Η επιτυχία αυτή έρχεται μετά από 11 χρόνια για τον Κόροιβο, που τα τελευταία χρόνια έχει μια πολύ καλή φουρνιά νεαρών παικτών, όπως ο ταλαντούχος λίμπερο, Τάσος Γκρίλλας, που κλήθηκε πρόσφατα στο Διακλιμακιακό της Εθνικής Παμπαίδων.

Κόροιβος (Γ. Σωτηρόπουλος): Χρ. Παναγιωτόπουλος, Θ. Αβραμόπουλος, Θ. Σταυρόπουλος, Τ. Γκρίλλας, Α. Διονυσόπουλος, Α. Φωτόπουλος, Θ. Ζήσιμος, Γ. Καλλιωντζής, Ν. Παπαγεωργίου, Δ. Δημησιάνος, Ν. Ρουσσόπουλος-Ψυρίλλος, Θ. Σωτηρόπουλος.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος