FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Τελευταίο τεστ το Σάββατο με την Ολυμπιάδα

Ημερομηνία: 26-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ήττα στην Πάτρα από την ομάδα του Άκη Δαρείου


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου ηττήθηκε 3-1 σετ από την Ολυμπιάδα στην Πάτρα σε φιλικό παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου. Οι παίκτες του Ανδρέα Γκρουμούσα πήραν το πρώτο σετ με 25-22, έχασαν στις λεπτομέρειες το δεύτερο με 25-23 και στα επόμενα δύο είχαν μέτρια εικόνα και τα έχασαν σχετικά εύκολα, με τον Αμαλιαδίτη προπονητή να προβαίνει σε πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα. Ο Κόροιβος, πάντως, παρατάχθηκε χωρίς τον βασικό του λίμπερο, Παναγιώτη Μιχόπουλο, ενώ ο Κόζης, που τις τελευταίες μέρες έχει ενοχλήσεις στη μέση, αγωνίστηκε χωρίς να πιεστεί για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του. Μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας και οι Μαδούρας, Φ. Παναγιωτάρας, που αγωνίστηκαν όμως στο φιλικό.

Το προσεχές Σάββατο, θα δοθεί η «ρεβάνς» με την Ολυμπιάδα του Άκη Δαρείου, στο Κλειστό της Ήλιδας, στο τελευταίο τεστ πριν την πρεμιέρα της Α2 Εθνικής, που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 6 Νοεμβρίου. Ο Κόροιβος θα ταξιδέψει την 1η αγωνιστική στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την Πετρούπολη. Κόροιβος και Ολυμπιάδα είναι στον ίδιο όμιλο και θα τεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα.

Τα σετ: 22-25, 25-23, 25-19, 25-17.

Ολυμπιάδα (Δαρείος): Φιλίππου, Πατρινός, Μούρτζης, Τσιχλιάς, Δρακόπουλος, Θ. Γεωργακόπουλος, Αλιάι (λ). Αγωνίστηκαν και οι Γιαννούτσος, Κανελλόπουλος, Κάπτης, Πετρόπουλος.

Κόροιβος (Γκρουμούσας): Λιβαθηνός, Κανάς, Κόζης, Φ. Παναγιωτάρας, Λυκούρεσης, Μαδούρας, Γκρίλλας (λ). Αγωνίστηκαν και οι Στ. Παναγιωτάρας, Παπαθεοδώρου, Αναστασόπουλος, Παναγιωτόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος