FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Περιμένει το Σάββατο την Πετρούπολη

Ημερομηνία: 10-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου υποδέχεται το Σάββατο, στις 6μ.μ., στο Κλειστό της Ήλιδας, τον Γ.Σ. Πετρούπολης, για την 6η αγωνιστική στον 1ο Όμιλο της Α΄ Ζώνης, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, που είναι η πρώτη του Β΄ γύρου. Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα είναι πρώτη στον όμιλο με τέσσερα στα τέσσερα και θέλει να μείνει εκεί, προκειμένου να συμμετάσχει στα πλέι-οφ και να κυνηγήσει την άνοδο στην Pre League (οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο παίζουν στα πλέι-οφ, από τα οποία θα αναδειχτεί η ομάδα που θα πάρει την άνοδο).

Ο Κόροιβος θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την Πετρούπολη έχοντας προβλήματα τραυματισμών. Ο Δημήτρης Κόζης έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο και δεν θα αγωνιστεί ούτε σε αυτό το παιχνίδι, ενώ ο Διονύσης Λυκούρεσης έχει ενοχλήσεις στη μέση και κάνει μόνο θεραπείες, δεν προπονείται. Αναμένεται όμως να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί για να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στη νίκη.

Ο Κόροιβος είναι ανώτερος από την Πετρούπολη, την είχε κερδίσει με 3-0 σετ στην έδρα της, στον α΄ γύρο, αλλά λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν, οι παίκτες που θα αγωνιστούν πρέπει να δώσουν το 100% για να φτάσουν στη νίκη.
Το άλλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής είναι Άθληση Μυτιλήνης-Άρατος Κιάτου, το Σάββατο στις 4μ.μ..

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος