FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ: Άλμα Γκρίλλα στην Εθνική Παίδων-Α. Γκρουμούσας: «Είναι δουλευταράς»

Ημερομηνία: 14-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 14χρονος λίμπερο του Κοροίβου είναι στις κλήσεις της U18 ενόψει του Βαλκανικού Πρωταθλήματος / 1ου Γύρου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Μεγάλη επιτυχία για τον 14χρονο λίμπερο του Κοροίβου, Τάσο Γκρίλλα, ο οποίος κλήθηκε να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Παίδων (U18 Men) ενόψει του Βαλκανικού Πρωταθλήματος / 1ου Γύρου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία (Σόφια) 12-16 Ιανουαρίου 2022.

Ο Τάσος Γκρίλλας, μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου, είναι ένας ταλαντούχος βολεϊμπολίστας του Κοροίβου, ο οποίος παίζει στην ανδρική ομάδα του συλλόγου τα τελευταία τρία χρόνια, δείγμα των ικανοτήτων και του ταλέντου του. Ένας πολύ καλός λίμπερο, με πολύ ταλέντο, ανερχόμενος, που τον τελευταίο χρόνο είχε κληθεί για προπονήσεις στην Προ-Εθνική Παίδων και πλέον θα βρεθεί στην τελική 18άδα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που ταυτόχρονα αποτελεί και τον 1ο Γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μια επιτυχία και για το τμήμα βόλεϊ του Κοροίβου, και για τους προπονητές του Τάσου όλα αυτά τα χρόνια, Ανδρέα Γκρουμούσα και Γιώργο Σωτηρόπουλο, που προσπαθούν να αξιοποιήσουν το ταλέντο του και των άλλων «μικρών» της ομάδας, δίνοντάς τους χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ο Κόροιβος, λοιπόν, στελεχώνει ξανά την Εθνική Ομάδα με παίκτη του, όπως παλιότερα με τον Γιάννη Μαδούρα και τον Διονύση Λυκούρεση, που επίσης υπήρξαν μέλη της Εθνικής Παίδων και Εφήβων και ακόμα πιο παλιά με τους Νίκο Λούντζη, Κώστα Σταυρόπουλο και Αχιλλέα Παπαδημητρίου.

Ο Γκρίλλας θα αναχωρήσει στις 26 Δεκεμβρίου για την Θεσσαλονίκη, όπου θα διαμείνει η αποστολή της Εθνικής Παίδων, η οποία στις 27-29 Δεκεμβρίου θα δώσει φιλικά παιχνίδια στο Κλειστό της Μίκρας με την αντίστοιχη της Κύπρου. Ο νεαρός βολεϊμπολίστας θα επιστρέψει στην Αμαλιάδα στις 30 Δεκεμβρίου και στις 2 Ιανουαρίου θα αναχωρήσει ξανά για την Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην Εθνική, η οποία στις 9 Ιανουαρίου θα αναχωρήσει με πούλμαν για την Βουλγαρία. Μετά την διεξαγωγή του Βαλκανικού Πρωταθλήματος / 1ου Γύρου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου. Ο Κόροιβος σε χθεσινή ανακοίνωσή του, εύχεται καλή επιτυχία στον Τάσο Γκρίλλα.

 

Α. Γκρουμούσας: «Ο Τάσος είναι δουλευταράς»

Ο προπονητής του Κοροίβου, Ανδρέας Γκρουμούσας, μίλησε χθες στην «Πρωινή» για την κλήση του Γκρίλλα στην Εθνική Παίδων: «Ο Τάσος είναι ταλαντούχος και ελπιδοφόρος. Είναι πολύ τυχερός που παίζει στην ανδρική ομάδα του Κοροίβου, που είναι φέτος μια ομάδα υψηλού επιπέδου με πολλούς έμπειρους αθλητές. Είναι επίσης πολύ τυχερός που ο Κόροιβος έφερε στην Αμαλιάδα για προετοιμασία την Κ16 και Κ18 της Εθνικής και τον είδαν. Ταυτόχρονα όμως είναι και πολύ ικανός. Είναι ένας παίκτης ελαστικός, γρήγορος, έξυπνος, τεχνικά άρτιος και πάνω απ’ όλα δουλευταράς. Και σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο και η οικογένειά του. Είναι προσγειωμένος, δουλεύει πολύ και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να φτάσει ψηλά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος