FOLLOW US: facebook twitter

Βιωματικός κύκλος σεμιναρίων Μουσικοκινητικής στο Ονειροδρόμιο: Ο ρυθμός μέσα μας

Ημερομηνία: 01-10-2021 | Συντάκτης:

Ένας επιμορφωτικός και ταυτόχρονα ψυχαγωγικός βιωματικός κύκλος σεμιναρίων Μουσικοκινητικής ξεκινά φέτος στο Ονειροδρόμιο.


Μέσα σε ένα ζωντανό πεδίο εξερεύνησης με έμπνευση από τις διαφορετικές θεματικές των σεμιναρίων, η Αρετή Μίγγου μουσικοπαιδαγωγός και περφόρμερ, επεξεργάζεται διαφορετικά στοιχεία και ρόλους, με στόχο οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν με τον πιο άμεσο τρόπο το μουσικοπαιδαγωγικό σύστημα C. Orff, αλλά και να έρθουν σε δημιουργική επαφή με τα βασικά συστατικά του στοιχεία, την κίνηση, τον λόγο και τη μουσική.
Ο Ρυθμός μέσα μας
Σάββατο 9/10/21 στις 16.00-20.00
Το 1ο κ’ 2ο σεμινάριο είναι αφιερωμένο στον Ρυθμό. Με κρουστά, κίνηση και φωνή.
Με βασικές τεχνικές παιξίματος κρουστών και πολυρυθμίες. Με body percussion και παραδοσιακούς ρυθμούς. Με χορό και συνοδεία κίνησης, με ρυθμικό λόγο και με ενεργοποίηση των δυναμικών της φωνής αλλά και φωνητικούς αυτοσχεδιασμούς. Με δημιουργία ρυθμικού, μουσικοκινητικού δρώμενου.
Με την συμπλήρωση 20 ωρών δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Σε ποιους απευθύνεται: Σε νηπιαγωγούς, μουσικούς, εκπαιδευτικούς, ηθοποιούς, χορευτές, γυμναστές, φοιτητές παιδαγωγικών, καλλιτεχνικών σχολών, αλλά και σε όσους αναζητούν νέες μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης και προσωπικής εξέλιξης.
  • Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6981044266 κ’ 6977366047 και στο mail: aretimiggou@gmail.com
  • Παπαφλέσσα 33 – Πύργος
  • tettiyes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος