FOLLOW US: facebook twitter

Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας: Ράφια στο χώρο του ισογείου από τον «Ηλείο» – Εκκρεμεί όμως η μετεγκατάσταση από τον όροφο στο ισόγειο

Ημερομηνία: 03-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

Την υπόσχεση του να κατασκευάσει και να τοποθετήσει ράφια στην  αίθουσα του ισογείου της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας στις αρχές Φεβρουαρίου, υλοποίησε το ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος». Μάλιστα το Δ.Σ Το Δ.Σ. του σωματείου «Π.Β.Α» δέχθηκε με ικανοποίηση το γεγονός, ωστόσο  μαζί με τις ευχαριστίες του, υπενθύμισε και τις ακόλουθες απαραίτητες παρεμβάσεις στην Βιβλιοθήκη της Αμαλιάδας που βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα ή γίνονται με το σταγονόμετρο, επισημαίνοντας τα ακόλουθα:

  1. Την αναγκαιότητα να διατεθούν κάποιοι εργαζόμενοι στο Δήμο Ήλιδας, για να πραγματοποιηθεί η επιβαλλόμενη μετεγκατάσταση. Υπενθυμίζουμε ότι με επιστολή του το ΔΣ της ΠΒΑ πριν από λίγο καιρό είχε επισημάνει προς τον δήμο το ίδιο θεμα, αναφέροντας ότι «για την προστασία μέρους του πνευματικού πλούτου, θα βοηθούσε, εάν άμεσα διατίθεντο κάποιοι εργαζόμενοι από το Δήμο, για δύο – τρεις μέρες, ώστε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη μετεγκατάσταση από τον όροφο στο ισόγειο, το οποίο – υπενθυμίζουμε – ανακαινίστηκε μερικώς για το σκοπό αυτό και με την προοπτική να πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση μέχρι τέλος Νοεμβρίου 2020.»
  2. Την αναγκαιότητα να συντηρηθούν τα θερμαντικά σώματα στο σύνολό τους (αίθουσες και στέγη), διότι διαρρέουν νερά στη στέγη τα οποία συγκεντρώνονται σε εσοχές και δημιουργούν μόνιμη υγρασία, κατά δήλωση του υδραυλικού του Δήμου, ο οποίος έκανε αυτοψία την προηγούμενη εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος