FOLLOW US: facebook twitter

Βελτιωτικές παρεμβάσεις στην οδοποιία της Πηνείας υψους 130.000 ευρώ δημοπρατείται αρχές Αυγούστου

Ημερομηνία: 20-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

Παρεμβάσεις στην οδοποιία της Πηνείας θα κάνει η δημοτική αρχή Ήλιδας το προσεχές χρονικό διάστημα, καθώς στις αρχές Αυγούστου δημοπρατείται ο σχετικός διαγωνισμός, μετά και τη σχετική έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 130.000 ευρώ και προβλέπει παρεμβάσεις σε όλη την οδοποιία της ΔΕ Πηνείας του δήμου Ήλιδας. Η προτεινόμενη παρέμβαση αφορά σε όλη την έκταση του Δήμου και συγκεκριμένα της Δ.Ε. Πηνείας. Η κατασκευή του έργου περιλαμβάνει τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, την κατασκευή Τσιμεντοστρώσεων και  τεχνικών απορροής όμβριων υδάτων.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα γίνουν στον οικισμό Καλό Παιδί της κοινότητας Ανθώνας, στον οικισμό Ακροποταμιά της κοινότητας Ροδιά., σην κοινότητα Σκλίβα σε διάφορες θέσεις, στην κοινότητα Μαζαρακίου σε διάφορες θέσεις, στην κοινότητα Λάττα στη θέση Δαλαβουρέικα (Δάσκαλος), στην κοινότητα Αγραπιδοχωρίου, στον οικισμό Βάλμη της κοινότητας Αγραπιδοχωρίου και στην κοινότητα Αυγής. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε έξι μήνες από την ημέρα υπογραφής της. Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 3η Αυγούστου του 2021 και  ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η Παρασκευή 6η Αυγούστουκαι ώρα 11.00 π.μ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος