FOLLOW US: facebook twitter

Βασίλης Κοπανιτσάνος: «Να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα από εκεί που σταμάτησαν φέτος»

Ημερομηνία: 19-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο διοικητικός επικεφαλής του Κεραυνού Βρίνας, Βασίλης Κοπανιτσάνος, προχώρησε σε προσωπική δήλωση για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στον προπονητή Νίκο Αλεξανδρόπουλο και τους παίκτες για την πολύ καλή πορεία της ομάδας τις 6 αγωνιστικές που διεξήχθησαν και τονίζοντας πως είναι σύμφωνος με την άποψη όσων υποστηρίζουν ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να συνεχιστούν από εκεί που σταμάτησαν φέτος. Επίσης, δηλώνει πως και τη νέα σεζόν θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον Κεραυνό Βρίνας, όπως έκανε και φέτος.

Ο Βασίλης Κοπανιτσάνος έγραψε τα εξής:

«Μια από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές χρονιές μετά από 30 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας μας στα ηλειακά γήπεδα έληξε και επίσημα με αυτόν τον τρόπο. Τα συναισθήματά μας ανάμικτα, ωστόσο θα προέχει πάντα η υγεία όλων! Ο απολογισμός απόλυτα θετικός και απρόσμενος για πολλούς σε όλα τα επίπεδα. Στις έξι αγωνιστικές τρεις νίκες – μια ισοπαλία – μια αναμενόμενη ήττα από τον Πανηλειακό και μια άδικη ήττα στην πρεμιέρα και όλη η ποδοσφαιρική Ηλεία να μιλάει για τον Κεραυνό Βρίνας!

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον προπονητή μας Νίκο Αλεξανδρόπουλο και σε όλα μας τα παιδιά που φόρεσαν – μάτωσαν τη φανέλα και έφεραν αυτά τα καταπληκτικά αποτελέσματα. Τους αξίζουν πολλά μπράβο και αμέτρητα συγχαρητήρια γιατί κάποιες φορές αυτές οι επιτυχίες ήρθαν κάτω από αντίξοες συνθήκες!

Συγχαρητήρια επίσης στην Ε.Π.Σ. Ηλείας, στους διαιτητές και σε όλους τους εμπλεκόμενους με την διοργάνωση των πρωταθλημάτων καθώς και σε όλες τις άλλες ομάδες για την συνεργασία που είχαμε.

Εξίσου σημαντικά κατορθώσαμε και εξωαγωνιστικά, με την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων, την σχεδόν ολοκλήρωση της εγγραφής μας στο μητρώο της Γ.Γ.Α. με την ταυτόχρονη οικονομική μας ενίσχυση, την έκδοση του επετειακού ημερολογίου για τα 30 χρόνια και αρκετά άλλα τα οποία έγιναν με πολύ κόπο και από λίγους!

Τώρα, επειδή η φετινή χρονιά διακόπηκε στην 6η αγωνιστική και η περσινή τελείωσε πρόωρα, θα πρέπει για του χρόνου να υπάρξουν οι σωστές αποφάσεις για να μην έχουμε πάλι κάτι αντίστοιχο. Προσωπικά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο αυτό που ακούγεται τελευταία πολύ έντονα, να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα από εκεί που σταμάτησαν φέτος και χωρίς επιπλέον οικονομικές επιβαρύνσεις για τα σωματεία.

Σε ό,τι αφορά τον Κεραυνό μας, πολύ σύντομα και όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες θα βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί να κάνουμε τον επίσημο απολογισμό μας και παράλληλα με τις προβλεπόμενες από το καταστατικό μας διαδικασίες να σχεδιάσουμε πολύ καλύτερα και όλοι μαζί τη νέα χρονιά στην Α1.

Όπως και πέρσι μετά την επικύρωση της ανόδου μας στην Α1 δήλωσα «παρών» και στην συνέχεια στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις την ομόφωνη απόφαση Δ.Σ. και ποδοσφαιριστών για την μεγάλη και δύσκολη Α1, το ίδιο θα κάνω και πάλι, για να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτό που ξεκίνησε και δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε φέτος!

Το μέλλον μας ανήκει και θα συνεχίσει να γράφει ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΡΙΝΑΣ!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος