FOLLOW US: facebook twitter

Βασίλης Κοντογιαννόπουλος: Το 2023, έτος καμπή για την χώρα και την Ηλεία

Ημερομηνία: 13-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Στο περιεχόμενο της ομιλίας του που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο και ώρα 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Αμαλίας (διασταύρωση Κουρούτας) και στις επικείμενες εκλογές αναφέρθηκε σε χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξή του ο τέως Υπουργός Βασίλης Κοντογιαννόπουλος.

Ο κ. Κοντογιαννόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: Οι εκλογές του 2023 αποτελούν καμπή για τη χώρα και την Ηλεία. Το διακύβευμα είναι αν η πατρίδα μας θα πραγματοποιήσει άλμα προς τα εμπρός ή θα επιστρέψει στο τέλμα της δεκαετίας της  χρεοκοπίας. Η αυτοδυναμία της Ν.Δ δεν είναι κομματική επιδίωξη αλλά προϋπόθεση πολιτικής σταθερότητας, ομαλότητας, και κανονικότητας, που έχει ανάγκη ο τόπος μας ώστε να συνεχιστεί η οικονομική και κοινωνική πρόοδος του.

Τα φλιναφήματα (περί προοδευτικής κυβέρνησης) και δήθεν προγραμματικών συγκλίσεων σε ένα πολιτικό κλίμα τοξικότητας, διχασμού και αρνητισμού αποτελούν τη σίγουρη συνταγή αποτυχίας και περιπέτειας.

Σε ερώτηση για την απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ο πρώην υπουργός τόνισε ότι η απόφαση αυτή ήταν επιβεβλημένη. Την υπέβαλλε το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο. Μία διαφορετική απόφαση απόδοσης τιμών που σε άλλη χρονική στιγμή θα μπορούσε να ληφθεί, θα προσέφερε την ευκαρία στην τοξική και ανιστόρητη αντιπολίτευση να προκαλέσει κλίμα διχασμού και αναμόχλευσης παθών για ζητήματα που ανήκουν στο παρελθόν επί ζημία της χώρας και της δημοκρατίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος