FOLLOW US: facebook twitter

Βαρύ πένθος στον Πανηλειακό, «έφυγε» η μητέρα των αδερφών Τσίγκρηλα

Ημερομηνία: 17-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σύσσωμη η οικογένεια του Πανηλειακού πενθεί την απώλεια της μητέρας των ποδοσφαιριστών της ομάδας, Δημήτρη και Παναγιώτη Τσίγκρηλα, η οποία έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 48 ετών, ύστερα από δίμηνη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, χτυπημένη από βαριά ασθένεια. Τα δύο αδέρφια, παρά την δύσκολη κατάσταση που βίωναν το τελευταίο διάστημα, ήταν βασικοί στα ματς του Πανηλειακού και έδιναν τα πάντα για το καλό της ομάδας, γεγονός που είναι άξιο μνείας.
Ο Πανηλειακός εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:
«Ανήμερα της γενέθλιας ημέρας και της συμπλήρωσης 65 χρόνων ζωής της ομάδας της πόλης μας, η οικογένεια του Πανηλειακού δυστυχώς δε μπορεί να γιορτάσει. Αντιθέτως πενθεί βαριά, καθώς η μητέρα των δίδυμων αδερφών και αρχηγών της ομάδας μας, Δημήτρη και Παναγιώτη Τσίγκρηλα, έφυγε εντελώς άδικα από την ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών, νικημένη στη μεγάλη αλλά άνιση μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες.
Σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμότατα συλλυπητήριά της και να ευχηθεί κουράγιο και δύναμη στον Παναγιώτη και τον Δημήτρη, καθώς φυσικά και σε ολόκληρη την οικογένεια και τους αγαπημένους ανθρώπους της εκλιπούσας. Να ζήσουν και να θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο και τις ομορφότερες αναμνήσεις την αγαπημένη τους μητέρα, σύζυγο και φίλη.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τετάρτη, στις 3 μ.μ., στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Λαντζόι Ηλείας».
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει…».

*Η «Πρωινή» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους Δημήτρη και Παναγιώτη Τσίγκρηλα καθώς και τους οικείους τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος