FOLLOW US: facebook twitter

Βαρβασαινίτης Κτηνιατρικά Φάρμακα & Τροφή

Ημερομηνία: 07-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Υγεία

Στο κατάστημα «Βαρβασαινίτης Κτηνιατρικά Φάρμακα» στην οδό Καπετάν Γιώργη στον Πύργο (πρώην κτηνιατρείο Καλογερόπουλου), μπορείτε να απευθυνθείτε για τις καθημερινές ανάγκες του κατοικίδιού σας. Εμβόλια και φάρμακα, αξεσουάρ, μείγματα ζωοτροφών και σκυλοτροφή Βrit Premium by Nature.

Με 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διατροφής των σκύλων αλλά και στα μίγματα τροφών για όλα τα οικόσιτα ζώα, η Βrit Premium by Nature είναι μια πλήρης τροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε κρέας η όποια διασφαλίζει την ευζωία των κατοικιδίων μας.

Επιλέγουμε προσεκτικά μόνο τα καλύτερα συστατικά από φυσικές πηγές. Η BRIT είναι πλούσια σε φιλέτο και αποξηραμένο κρέας κοτόπουλου, μια φυσική πηγή ψηλά εύπεπτης πρωτεΐνης για υγιείς μύες και ιστούς. Η βρώμη, ένας αρχαίος καρπός δημητριακών χωρίς γλουτένη που δεν προκαλεί τροφικές αλλεργίες ή δυσανεξία, αποτελεί μια άριστη πηγή ενέργειας. Το κολλαγόνο, το οποίο προέρχεται από κελύφη οστρακοειδών και από πράσινα χειλικά ΄δια, παρέχει φυσικούς χονδροπροστατευτκούς παράγοντες για υγιείς αρθρώσεις και τένοντες. Τα φρούτα και τα βότανα (χαμομήλι, σταφύλι, κίτρο, δενδρολίβανο, κουρκουμάς και βατόμουρα) εγγυώνται τη φυσική ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η ΒRIT σέβεται τις διαφορές μεταξύ των φυλών και διασφαλίζει υψηλή πεπτικότητα και γεύση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος