FOLLOW US: facebook twitter

Βανδαλισμοί στο Γυμνάσιο-Λύκειο Βαρθολομιού!

Ημερομηνία: 16-09-2021 | Συντάκτης:
-Υποβλήθηκε μήνυση κατ΄αγνώστων στο ΑΤ Πηνειού

Στόχος βανδάλων έγιναν δυστυχώς για μία ακόμα χρονιά οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου και του Λυκείου Βαρθολομιού, καθώς «ξηλώθηκαν» κουρτίνες, βρέθηκαν πινακίδες σήμανσης τοποθετημένες στα κάγκελα, «ξηλώθηκε» επίσης το δίχτυ τένις κα με αυτό τύλιξαν την είσοδο του σχολείου, ενώ το χειρότερο είναι ότι οι δράστες έβαλαν λάστιχο μέσα σε αίθουσα προφανώς για να προκαλέσουν πλημμύρα!

Οι πρώτοι που αντίκρισαν τις ζημιές και τις φθορές στο σχολείο, ήταν οι διευθυντές των δύο σχολείων, Χ. Σχοινάς και Ανν. Λάκκα, μόλις έφτασαν στο σχολείο νωρίς χθες το πρωί. Αμέσως ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές της Ηλείας, για να καταγραφούν οι ζημιές, καθώς και τον δήμο Πηνειού, προκειμένου να ενεργοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν η διαδικασία αποκατάστασής τους και να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου. Παράλληλα, υποβλήθηκε μήνυση κατ΄ αγνώστων στο ΑΤ Πηνειού, ενώ και η αρμόδια αντιδήμαρχος Σοφία Μαρινοπούλου ενημέρωσε τις Αρχές, ζητώντας να γίνουν τα απαραίτητα για να εξαλειφθεί το φαινόμενο.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στην «Πρωινή», το σχολείο έχει ξαναμπεί στο στόχαστρο και οι υποδομές του έχουν υποστεί ξανά βανδαλισμούς, γεγονός που προκαλεί ανησυχία σε γονείς, μαθητές και καθηγητές εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Μαθητές του σχολείου εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους μιλώντας στην Πρωινή και υπογράμμισαν ότι οι ζημιές στο παρελθόν δεν σχετίστηκαν ποτέ με καταλήψεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος