FOLLOW US: facebook twitter

Βανδαλισμοί στις κλειστές παιδικές χαρές του Δήμου Ήλιδας – Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο αντιδήμαρχος Θ. Φουντάς

Ημερομηνία: 24-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
-Υπογράφηκε, -μετά από τις τροποποιήσεις που έγιναν-, η σύμβαση για την αντικατάσταση των οργάνων σε 12 παιδικές χαρές της Αμαλιάδας

Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων, κατέθεσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ήλιδας κ. Θανάσης Φουντάς, μετά τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά βανδαλισμού που καταγράφηκαν στις παιδικές χαρές της Αμαλιάδας. Παράλληλα οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ήλιδας, προχώρησαν στην «τακτοποίηση» της μελέτης που προϋπήρχε προκειμένου να υπογραφεί η σύμβαση, ύψους 74 χιλιάδων ευρώ για την αντικατάσταση των σπασμένων οργάνων. Όπως δήλωσε ο κ. Θ. Φουντάς, το πρόβλημα των βανδαλισμών δεν είναι σημερινό, αφού στην Αμαλιάδα, έχουν ήδη καταγραφεί περιπτώσεις στην, επίσης κλειστή παιδική χαρά του Ανεμόμυλου και αλλού ενώ πρόσφατα άγνωστοι διέλυσαν και τον εορταστικό φωτισμό. Ήδη ο κ. Φουντάς έχει καταθέσει στην Αστυνομία και αναμένονται εξελίξεις.

Να αναφέρω, επεσήμανε ο κ. Φουντάς «πως όλες οι παιδικές χαρές της Αμαλιάδας, είναι κλειστές. Η τεχνική υπηρεσία έχει τοποθετήσει σχετικά σήματα που απαγορεύουν την είσοδο στους πολίτες. Βρήκαμε μια μελέτη για αντικατάσταση των οργάνων σε 12 παιδικές χαρές όμως δεν ήταν ολοκληρωμένη αφού δεν είχαν προβλεφθεί συγκεκριμένα έργα όπως ορίζει η νομοθεσία. Ξεκινήσαμε από την αρχή τακτοποιήσαμε τη μελέτη, υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο και άμεσα ξεκινά η αντικατάσταση των οργάνων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος