FOLLOW US: facebook twitter

Valentine’s Day 2015: Το… κρυφό μήνυμα πίσω από τα δώρα της ημέρας

Ημερομηνία: 14-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

dwra-agiou-valentinou

Πάνω – κάτω τα δώρα που ανταλλάσσονται στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι γνωστά. Σοκολατάκια, εσώρουχα, αρώματα και για τους πιο… large, κοσμήματα.

Τι κρύβεται όμως πίσω από κάθε ένα δώρο; Ποιο είναι το μυστικό μήνυμα που θέλει να περάσει όποιος επιλέγει ένα από αυτά για να το δωρίσει στην αγαπημένη του;

kosmima

Κόσμημα

Ο ερωτευμένος που χαρίζει κόσμημα –εκτός του ότι προφανώς έχει την οικονομική άνεση να το κάνει!- πραγματοποιεί μια κίνηση που δείχνει δέσμευση, στέλνει το μήνυμα ότι βλέπει τη σχέση σαν μια που έχει μέλλον. Κανείς δεν δίνει κόσμημα αν δεν βλέπει σοβαρά τη σχέση του!

Βιτρίνα καταστήματος προετοιμασμένη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου , Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2006.

Σοκολάτα

Όποιος χαρίζει κάποιου είδους σοκολατένιο δώρο, είναι προφανώς παραδοσιακός τύπος, ο οποίος επιθυμεί να έχει ένα μακροχρόνιο δεσμό. Μπορεί να του λείπει λίγη φαντασία αλλά σε αποζημιώνει γιατί είναι ευγενικός χαρακτήρας, αξιόπιστος και διακριτικός. Αν δεν είσαστε τύπος που του αρέσουν τα σκαμπανεβάσματα σε μια σχέση, θα τα πάτε μια χαρά μαζί.

esorouxamain

Εσώρουχα

Τα εσώρουχα προδίδουν έναν τολμηρό, διασκεδαστικό και αισθησιακό σύντροφο, ή τουλάχιστον κάποιον που θα ήθελε να είναι όλα αυτά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίρνει τη σχέση σας στα σοβαρά, απλά του αρέσει να περνάει καλά. Το μηνυμά του είναι σαφές: θέλει να βάλει «φωτιά» στη σχέση σας.

love-songs2

Μουσική

Αν ο αγαπημένος σας, σας χαρίσει cd ή ακόμα κι ένα vitntage δίσκο βινυλίου από το αγαπημένο συγκρότημα των εφηβικών σας χρόνων, θέλει να σας δείξει ότι συνδέεται μαζί σας σε συναισθηματικό επίπεδο. Πιθανότατα είναι ευαίσθητος, ίσως και λίγο ανασφαλής. Ίσως μάλιστα να απαιτεί από εσάς περισσότερο συναίσθημα.

aroma

Άρωμα

Ο άνθρωπος που θα χαρίσει άρωμα έχει μια ραφιναρισμένη άποψη για τις σχέσεις αλλά δεν είναι και πολύ δημιουργικός. Πιστεύει ότι μια σχέση πρέπει να είναι μεν σοβαρή αλλά να τον διασκεδάζει κιόλας. Είναι αυτός που αν το πράγμα στραβώσει, θα σπεύσει να κάνει ότι μπορεί για να τα ξαναβρείτε.

Πηγή:Newsbomb


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος