FOLLOW US: facebook twitter

Βαγγέλης Χριστοφόρου και Γιάννης Λυμπέρης συνεχίζουν μαζί!

Ημερομηνία: 01-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

«Αγαπητοί μου συμπολίτες, την τετραετία 2011 – 2014 που με τιμήσατε με την ψήφο σας και από τη θέση του αντιδημάρχου του Δήμου Ήλιδας που μου εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Λυμπέρης υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις με τον καλύτερο τρόπο τους δημότες του Δήμου Ήλιδας και έδωσα λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Πιστεύω ότι κάθε καλόπιστος δημότης μπορεί να ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ  τα πεπραγμένα της θητείας της σημερινής δημοτικής αρχής σε θέματα καθαριότητας πράσινου και εξυπηρέτησης του πολίτη.

Με δεδομένο αφενός την επίσημη θέση του κόμματός μου είμαι ελεύθερος να συμπράξω με έναν έμπειρο και ικανό δήμαρχο για το συμφέρον του τόπου μου και αυτό κάνω γιατί τα προβλήματα δεν έχουν κόμμα και χρώμα.

Αφετέρου  η σημερινή απαράδεκτη κατάσταση και εικόνα της πόλης και των δημοτικών διαμερισμάτων και η ΠΡΟΤΡΟΠΗ των συμπολιτών μου με υποχρεώνουν στις επικείμενες εκλογές του Μαίου 2019 να είμαι και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό Ήλιδα Νέα Εποχή του Γιάννη Λυμπέρη.

Για αυτούς τους λόγους θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου και υπό αυτήν την έννοια πιστεύω πως θα δικαιωθούν από το αποτέλεσμα ο Δήμος Ήλιδας και οι συνδημότες μας.»

Βαγγέλης Χριστοφόρου

Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ήλιδας – πρώην Αντιδήμαρχος καθαριότητας ηλεκτροφωτισμού πρασίνου και πολιτικής προστασίας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ήλιδας με την παράταξη του Γιάννη Λυμπέρη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος